default-image

Με αβαντάζ το 1-0 με Γκαμπάλα ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Με αβαντάζ το 1-0 με Γκαμπάλα ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με φόρα από την πολύ καλή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας στη Λεωφόρο με απολογισμό το 1-0, το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει στις 20:00 (Cosmotesport2) εκτός έδρας την Γκαμπάλα με στόχο να μην παρουσιαστεί… αφελής όπως προ διετίας κόντρα στους Αζέρους ώστε να σφραγίσει την πρόκριση στα play offs του Europa League. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αποχαιρετήσει πολύ νωρίς την Ευρώπη για φέτος.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με πίστη, αλλά και σαν να έλειξε 0-0 το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των Νίκλας Χουλτ και Ρόμπιν Λουντ, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε σύνθημα για καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με της Λεωφόρου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκοπεύει να χρησιμοποιήσει σύστημα 4-2-3-1. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Χουλτ, Μολέδο Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί η τετράδα στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Ζέκα, Κουρμπέλης τα αμυντικά, ο Άλτμαν σε ελεύθερο ρόλο και στα «φτερά» Λουντ και Χατζηγιοβάνης. Στην κορυφή ο Μολίνς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι ανέτοιμος και δεν θα αγωνιστεί, ενώ αναμένεται να πάρουν και πάλι χρόνο συμμετοχής οι Καμπέσας, Λουτσιάνο.

Μια πιθανή σύνθεση για την Γκαμπάλα είναι: Μπεζοτόζνι στο τέρμα. Στην άμυνα Μπουλτούις, Στάνκοβιτς, Βέρντιτουμπ, Γκουρμπάνοφ. Στο κέντρο Μαλόν, Χάλιντεϊ, Χουσεΐνοφ, και στη μεσοεπιθετική γραμμή Όζομπιτς, Μονρόους, με τον Νταμπά στην κορυφή.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News