Αθλητισμός

Διοικητικές διεργασίες στον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης βρίσκεται στη φάση της οριστικής μετάβασης στα χέρια του Μαγκέντ Σαμί, ο οποίος θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της νέας ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί.

Ωστόσο οι διοικητικές διεργασίες στο σύλλογο βρίσκονται σε εξέλιξη και γι' αυτό το απόγευμα της Τρίτης στο Μαρτινέγκο πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, μετά από πρόσκληση του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Στειακάκη.

Το σώμα της συνεδρίασης προχώρησε σε ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου λόγω της παραίτησης του κ. Βρέντζου, ο οποίος, παρά την επιθυμία και την επιμονή όλων των μελών του Δ.Σ. να την ανακαλέσει, τελικά δεν μεταπείσθηκε. Η σύνθεση της διοίκησης διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Στειακάκης

Α' αντιπρόεδρος: Λευτέρης  Καραταράκης

Β' αντιπρόεδρος: Γιώργος Σουλτάτος

Γραμματέας: Γιάννης Μπροκαλάκης

Ταμίας: Σπύρος Βρέντζος

Παράλληλα αποφασίστηκε η προκήρυξη εκλογών του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου, να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα  28η Αυγούστου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί στις 30 Αυγούστου. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα νομίμως εγγεγραμμένα και ταμειακώς εντάξει τακτικά μέλη του συλλόγου.

Σχόλια