default-image

Ο γρίφος των «18» στην Α1 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Ο γρίφος των «18» στην Α1 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι οριστικό πλέον ότι δύο ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 ΕΠΣΗ, τελικά δήλωσαν ότι θα αγωνιστούν μια κατηγορία χαμηλότερα, στην Α2 ΕΠΣΗ.

 

Έτσι άδειασαν δύο θέσεις και για να μην υπάρχουν κενά στο νέο πρωτάθλημα της Α1 με 18 ομάδες, θα κληθούν ομάδες από την Α2 για να τα συμπληρώσουν. Όμως υπάρχει ένας… γρίφος, αφού δεν είναι σίγουρο ότι οι ομάδες που είναι επιλαχούσες για να πάρουν τα εισιτήρια ανόδου, ότι θα αποδεχτούν την πρόταση που θα τους γίνει.

Οι Νέοι Εργοτέλη βρίσκονται, όπως και η πρώτη ομάδα των «κιτρινόμαυρων» σε φάση αναδιοργάνωσης καθώς από τη στιγμή που είναι δεδομένη η συμμετοχή στην Football League, ουσιαστικά αυτά τα παιδιά θα αποτελέσουν την Κ19. Άρα εδώ υπάρχει ερωτηματικό για το αν ο Εργοτέλης αποδεχτεί θέση στην Α1 για την θυγατρική του ομάδα.

Ακολουθεί η Αγία Βαρβάρα, με τους ανθρώπους της να δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στην Α1. Αν κάποιος από Νέους Εργοτέλη ή Αγία Βαρβάρα πει οριστικά όχι, τότε θα κληθεί ο Κεραυνός που τερμάτισε πέρυσι 6ος στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Ατσαλένιο δεν θα έλεγαν όχι στο να αγωνιστούν στην Α1 ΕΠΣΗ, αλλά γνωρίζουν ότι θα έχουν δυσκολίες και ίσως χρειαστούν μεταγραφές για να μπορεί να σταθεί η ομάδα.

Πιο πίσω είναι το Λίντο και οι Νέοι Ηροδότου και αν υπάρξουν ανατροπές, μπορεί να κληθεί μέχρι και ο Ραύκος που τερμάτισε 9ος αλλά σώθηκε στα πλέι άουτ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News