default-image

Στόχος ο Κρασανάκης για την Κ19 του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Στόχος ο Κρασανάκης για την Κ19 του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρνητική ήταν η απάντηση του Βασίλη Πλεσίτη για την προοπτική επιστροφής στην ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, παρότι το σκέφτηκε, κι έτσι οι άνθρωποι της ομάδας σχεδιάζουν την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Κρασανάκης είναι ένας βασικός στόχος για την τεχνική ηγεσία, καθώς στην ομάδα του Ηρακλείου εκτιμούν τις ικανότητες του.

Στο παρελθόν έχει δουλέψει σε αναπτυξιακές ηλικίες και αυτό είναι σημαντικό, ενώ έχει περάσει από τις υποδομές του ΟΦΗ.

Ταυτόχρονα, νέο στέλεχος στην ομάδα Κ19 είναι ο πρώην διαιτητής, Μάριος Κολοβός, που αναλαμβάνει γενικός αρχηγός.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ μετά την παραίτηση του Βασίλη Πλεσίτη. Παρά τη νέα προσέγγιση που έγινε με τον κ. Πλεσίτη, ο ίδιος επέλεξε να επιμείνει στην απόφαση του και να μην συνεχίσει στο πόστο του προπονητή.

Ετσι στον ΟΦΗ, έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με υποψήφιους προπονητές.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Βασίλη Πλεσίτη και εύχεται ότι καλύτερο, για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μια από τις κινήσεις οργάνωσης της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ είναι η στελέχωση της ομάδας, με τον παλιό διαιτητή, Μάριο Κολοβό, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Αρχηγού της Κ19.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κολοβό για την αποδοχή της πρότασής μας. Ο κ. Κολοβός αναλαμβάνει αφιλοκερδώς χρέη Γενικού Αρχηγού και θα μας βοηθήσει γενικά σ το κομμάτι της οργάνωσης όσον αφορά την επόμενη μέρα της Κ19 του συλλόγου» δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ofi1925.gr o πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News