default-image

Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα για την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H ΑΕΚ  αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στις 20:00 στην Μόσχα και η ήττα 2-0 στο πρώτο αγώνα, δεν δίνει πολλές πιθανότητες για τον «Δικέφαλο». Όμως, άπαντες στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ υποστηρίζουν πως θα παλέψουν μ' όλες τους τις δυνάμεις για να μπορέσουν να πετύχουν το… θαύμα.

Πάντως, πρώτος στόχος για τους «κιτρινόμαυρους» είναι να εμφανιστούν σαφώς βελτιωμένοι, σε σχέση με την «εικόνα» που είχαν στο πρώτο ματς, του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου παρουσίασαν προβλήματα στην αμυντική γραμμή και την ανάπτυξη. Παράλληλα, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα, προκειμένου να προκαλέσει… άγχος στους γηπεδούχους και στην συνέχεια θα επιδιώξει ένα δεύτερο τέρμα, ούτως ώστε να φέρει στα… ίσια την σειρά.

Ο τραυματίας Γκάλο, αλλά και οι Βλαχομήτρος, Γιαννούτσος και Ντούνης είναι οι παίκτες που δεν έχουν ακολουθήσει την αποστολή για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει στους: Ανέστη, Τσιντώτα, Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Βινίσιους, Τζανετόπουλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλο, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο, Ροντρίγκες, Κλωναρίδη, Τρίστασον, Γιακουμάκη, Αλμέιδα, Λιβάγια.

Πηγή: onsoprts.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News