default-image

Στην αφετηρία σήμερα ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Στην αφετηρία σήμερα ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο Ηρόδοτος βρίσκεται και πάλι σήμερα στο νέο ξεκίνημα για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ένα ξεκίνημα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και με στόχο να συνεχιστεί η πορεία επιτυχιών που διέγραψε το σωματείο την περασμένη περίοδο, κατακτώντας όποια κούπα βρέθηκε μπροστά του.

 

Η διοίκηση έχει πλέον αναθέσει τις τύχες της ομάδας σε έναν προπονητή που γνωρίζει όσο λίγοι την κατηγορία, τον Μανόλη Παπαματθαιάκη και υπάρχει αισιοδοξία ότι την προσεχή περίοδο ο Ηρόδοτο θα είναι από τις δυνατές ομάδες της Γ' Εθνικής.

Το χτίσιμο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς σήμερα θα δώσει το παρών στην «πρώτη» ο 26χρονος Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Καβάλα και έρχεται στον Ηρόδοτο για να κάνει τη διαφορά. Εκείνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζλ είναι ένα πολύ δυνατό όνομα στην επιθετική γραμμή.

Να τονίσουμε ότι σήμερα το ραντεβού στη Νέα Αλικαρνασσό έχει δοθεί στις 18:00, όπου θα γίνει αγιασμός και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News