default-image

Το συγκινητικό "αντίο" του Κιάσσου (video)

Ποδόσφαιρο
Το συγκινητικό "αντίο" του Κιάσσου (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κώστας Κιάσσος δε θα συνεχίσει στον ΟΦΗ για την τελευταία ποδοσφαιρική σεζόν της «πλούσιας» καριέρας του.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είχε «φωτογραφίσει» αυτή την εξέλιξη με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος είπε το «αντίο» μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο, όπου αναφέρει τα εξής: «Γεια σε όλους, καλησπέρα σας, καλή εβδομάδα με υγεία και να είστε όλοι καλά. Αποφάσισα να ανεβάσω ένα βίντεο, πολύ περίεργο γιατί δεν ήταν στο όνειρο μου, ούτε σε αυτό που ήθελα το συγκεκριμένο αυτό που θέλω να σας πω, να το κάνω μέσα από ένα βίντεο, το είχα σκεφτεί και το είχα ονειρευτεί πολύ διαφορετικά, αλλά έτσι τα έφερε η ζωή και πολλές φορές όπως τα φέρνει η ζωή θα πρέπει να τα αποδεχτούμε και να μην τα αλλάζουμε εμείς. Αποφάσισα να σας μιλήσω και να πω κάποια πράγματα και προσπάθησα να το κάνω μέσα από 27 ολόκληρες γραμμές και όχι παραπάνω.

Είναι υποχρέωση μου σε όλους εσάς τον κόσμο του ΟΦΗ και σε αυτήν την ομάδα να ανοίξω την καρδιά μου και να σας μιλήσω, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, το παιδικό μου όνειρο που μου το κάνατε πραγματικότητα δεν θα το ξεχάσω ποτέ, έγινα άντρας στα χέρια σας και διαμόρφωσα χαρακτήρα όπως ονειρευόμουν, είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω αλλά ίσως να μην έχω τη δύναμη να το κάνω.

Θα έχω εσάς όλους κόσμο και ομάδα μέσα στην καρδιά μου μέχρι να κλείσω τα μάτια μου δεν έχει σημασία το τέλος αλλά η διαδρομή το λιγότερο είναι τιμή που μου έπαιξα σε αυτήν την ομάδα και δεν θα το ξεχάσω ολόκληρα 14 χρόνια.

Συγνώμη αν εγώ ήμουν αιτία και πίκρανα τον κόσμο και εύχομαι έστω αυτήν την στιγμή να με συγχωρέσει, Υπάρχουν πολλοί πιο σημαντικοί άνθρωποι και θα τους αναφέρω γιατί είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες είναι η Θεανώ, ο Αντώνης, ο κ. Τζιρίτας, ο κ. Ψωμάς που δεν υπάρχει πλέον στον ΟΦΗ, ο κ. Τερζάκης στο ΒΑΚ που δεν υπάρχει πλέον στον ΟΦΗ, ο Αντώνης που επίσης είναι στο γήπεδο, ο κ. Βαρδής, ο πρώην φροντιστής κ. Παπυράκης, ο πρώην γυμναστής κ. Παρασύρης και ο άνθρωπος που χρωστάω τα πάντα γενικά σε αυτόν Ευγένιος Γκέραρντ και άλλοι πολλοί που έχω ξεχάσει που ήταν μεγάλη τιμή που συνεργάστηκα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και όλους αυτούς τους συμπαίκτες που είχα στον ΟΦΗ.

Καλή συνέχεια σε όλους εσάς δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Και έχω να σας πω ένα πράγμα ΜΟΝΟ ΟΦΗ και 4444. Σας αγαπάω και καλή συνέχεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News