default-image

Τα εύσημα του Λ. Αυγενάκη σε ΟΦΗ και Λιοδάκη

Αθλητισμός
Τα εύσημα του Λ. Αυγενάκη σε ΟΦΗ και Λιοδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση τόσο για την άνοδο της ομάδας πόλο του ΟΦΗ στην Α1 όσο και για την Χρυσή Βαλκανιονίκη (cadets)  του «Τάλως» στην ποδηλασία Λιοδάκη Σοφία .

Αναλυτικότερα:

«Συγχαίρω θερμά τη διοίκηση, τους προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του ΟΦΗ για τη  θριαμβευτική πορεία της ομάδας και την άνοδό της στην Α1 κατηγορία του πόλο.

Με την επιτυχία σας αυτή χαρίσατε την πιο μεγάλη στιγμή στην ιστορία του ΟΦΗ. Μια, αναμφίβολα, ιστορική στιγμή που εκπληρώνει τα όνειρα των χιλιάδων φιλάθλων της πόλης και του Νομού.

Αυτή σας η διάκριση έρχεται να δικαιώσει τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση, τις ατομικές και συλλογικές προσπάθειές σας, ενώ παράλληλα αποτελεί έναυσμα για μεγαλύτερες ακόμα επιτυχίες.

Καλή δύναμη στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά σας!

Όλοι οι Ηρακλειώτες θα είμαστε δίπλα σας!».

Σε ότι αφορά την ταλαντούχα Χανιώτισσα αθλήτρια , ο κ. Αυγενάκης τονίζει:

«Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Π.Ο.Χ. «ΤΑΛΩΣ», Σοφία Λιοδάκη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό Πρωταθλήμα Ορεινής Ποδηλασίας Cross Country XCO στην κατηγορία 'cadets'.

Η μεγάλη αυτή νίκη της Σοφίας Λιοδάκη, έρχεται να ανταμείψει τους κόπους της, ενώ αποτελεί παράλληλα για όλους εμάς - όλους τους Κρήτες, αλλά και όλους τους Έλληνες - διέξοδο ελπίδας από το μονοπάτι της θλίψης και της εσωστρέφειας που βιώνει η κοινωνία εξαιτίας της συνεχιζόμενης ύφεσης.

Όλοι μας στηρίζουμε τον αθλητισμό και κυρίως τις προσπάθειες των νέων ανθρώπων που αποσκοπούν στην ανάπτυξή του και την διάδοση των αξιών που περικλείει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News