Αθλητισμός

Γ' Εθνική: Το σχέδιο για τον όμιλο με τις κρητικές ομάδες

Τις επόμενες ημέρες ίσως αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο τι θα γίνει με τους οκτώ ομίλους της Γ' Εθνικής, αφού φέτος με την άνοδο όλων των πρωταθλητών από τα τοπικά πρωταθλήματα, η κατάσταση είναι… άκρως μπερδεμένη!

Υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα με ομάδες που είτε δεν θα αγωνιστούν στη Football League και θα παίξουν στην Γ' Εθνική αλλά και με πρωταθλητές Ενώσεων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παίξουν στην Γ' Εθνική. Κι αναφορικά με τον όμιλο που θα μετέχουν οι κρητικές ομάδες, υπάρχουν πάμπολλα ζητήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Κρήτης», ένα από τα σχέδια που επεξεργάζεται η ΕΠΟ για τις ομάδες της Κρήτης, είναι να τις βάλει μαζί με τις ομάδες της Αθήνας και των Κυκλάδων! Δηλαδή όμιλος χωρίς Ρόδο, χωρίς Πειραιά, χωρίς Ανατολική Αττική, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Εφόσον γίνει αυτό, οι σίγουρες ομάδες είναι: ΠΟΑ, Ηρόδοτος, Ερμής Ζωνιανών, Παλαιόχωρα από Κρήτη, Σύρος και Πανθηραϊκός από Κυκλάδες, Αιγάλεω, Άγιος Ιερόθεος, Ηλυσιακός, Κηφισιά και Φωστήρας από Αθήνα. Ο ΟΦ Ιεράπετρας έχει δηλώσει ότι δεν κατεβαίνει, ενώ αν ο Εργοτέλης δεν παίξει τελικά στην Football League, θα κατέβει σε αυτόν τον όμιλο. Υπάρχει επίσης και το θέμα με τον πιθανό υποβιβασμό του ΑΟΧ, ενώ αν τελικά σωθεί η ομάδα των Χανίων, στην Γ' Εθνική πέφτει η Καλλιθέα, που επίσης είναι υποψήφια για τον συγκεκριμένο όμιλο…

Σχόλια