default-image

Ο όμορφος γάμος του Μιχάλη και της Μάρθας!

Ποδόσφαιρο
Ο όμορφος γάμος του Μιχάλη και της Μάρθας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον Μιχάλη Βασιλάκη δεν χρειάζονται πολλά λόγια! Είναι το αγαπημένο παιδί του τοπικού ποδοσφαίρου, το γνωστό σε όλους Μιχαλιό, όπου στο πέρασμά του από τα γήπεδα με τη φανέλα της Γαρίπας έχει κάνει μόνος φίλους!

Την καρδιά του όμως κατάφερε να την κλέψει μία δασκάλα, η Μάρθα Νιφόρα, και πλέον κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Ο γάμος του Μιχάλη και της Μάρθας τελέστηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Πέζα και δεκάδες προσκεκλημένοι, συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, συμμετείχαν στις όμορφες στιγμές.

Το Μιχαλιό, έκλεψε τις εντυπώσεις με τα ωραία και συγκινητικά λόγια που είπε από μικροφώνου, ευχαριστώντας άπαντες, ιδιαίτερα τους κουμπάρους τους, Νίκο Αντωνόπουλο και Στέλλα Γκουγκουλιάνα και όσους ήρθαν όχι μόνο από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό για να τους ευχηθούν στο γάμο τους.

Μάλιστα, αντί για μπομπονιέρες, δόθηκε ένα χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της "Κίτρινης Αποστολής"

Ήταν ένας όμορφος, ευτυχισμένος και χαμογελαστός γάμος, όπως ευχόμαστε να είναι όλη η ζωή του Μιχάλη και τις Μάρθας. Παιδιά να ζήσετε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News