Αθλητισμός

Δευτεραθλητής στην Α2 πόλο ο ΟΦΗ, πρωταθλητής ο Απόλλων

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα πόλο του ΟΦΗ στην Α2 Εθνική κατηγορία υδατοσφαίρισης των ανδρών καθώς στο σημερινό τελικό με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης ηττήθηκε με 5-11 στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Για την ηρακλειώτικη ομάδα, ωστόσο, ο στόχος επετεύχθη το Σάββατο με τη νίκη της επί του Νηρέα Γέρακα που σήμανε και την άνοδό της στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Όσον αφορά στο σημερινό τελικό, ο Απόλλων ήταν πιο ξεκούραστος και φάνηκε στο 1ο οκτάλεπτο, η λήξη του οποίου τον βρήκε να προηγείται με 4-0. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ήταν δύσκολο καθώς είχε να αντιμετωπίσει ένα πολύ δυνατό αντίπαλο και οι δυνάμεις των παικτών του ήταν λίγες μετά τη χθεσινή υπερπροσπάθεια.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-1, 1-2, 5-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Ρέππας, Μαυρωτάς Λ. 2. Μητρόπουλος 2, Ματαράγκας, Γερακούδης, Τσίκλος, Παπαδόπουλος Γ. 1, Λάζαρης 3, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Αφρουδάκης Ζ. 1, Ψαρρέας, Χατζηστεφάνου, Μιχαλόπουλος, Γκίρης, Γκαράνης.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Ιερωνυμάκης 1, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος 1, Σπυριδάκης, Κιαμούρης, Λεονταράκης, Κλήμος 2, Σπαγουλάκης, Γιγουρτάκης, Καβουσανός, Βαλσάμος, Κλάδος.

Σχόλια