Αθλητισμός

Ομιλίτικα συγχαρητήρια στο πόλο του ΟΦΗ

 
Η οικογένεια του ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο για την άνοδό της στην Α1 Κατηγορία και ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΠΑΕ, η Ακαδημία και ο ΟΦΗ ’94…
 
 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Μπράβο παλικάρια, σηκώσατε τον ΟΦΗ πολύ ψηλά! Συγχαρητήρια στον προπονητή Μάκη Βολτυράκη και στους λεβέντες-παίκτες του. Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και σε όλους τους συντελεστές. Μας κάνατε όλους υπερήφανους!».
 

Η Ανακοίνωση Ακαδημίας και ΟΦΗ ’94: «Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και ο ΟΦΗ ’94 συγχαίρουν θερμά την ομάδα Πόλο του ΟΦΗ, τον προπονητή Μάκη Βολτυράκη, τους συνεργάτες του και όλους τους αθλητές για την πανάξια και ιστορική άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου στην Α1 Κατηγορία Υδατοσφαίρισης.
 

Στον τελικό ανόδου που έγινε σήμερα στην έδρα του Νηρέα Γέρακα, ο ΟΦΗ επικράτησε με 8-7 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του τη νέα σεζόν στην Α1 ενώ τώρα μπορεί να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα.
 

Η οικογένεια του ΟΦΗ οφείλει ευγνωμοσύνη στους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και ιδιαίτερα στον ακούραστο εργάτη και έφορο επί χρόνια στο τμήμα πόλο του ΟΦΗ, κ. Μιχάλη Σπαγουλάκη! Σας ευχαριστούμε! Μας κάνατε υπερήφανους!».
 

Σχόλια