Αθλητισμός

Βολτυράκης: Δίκαια στην Α1 κατηγορία το πόλο του ΟΦΗ

Ο Μάκης Βολτυράκης αναμφισβήτητα έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της ομάδας πόλο του ΟΦΗ να εξασφαλίσει εντελώς απρόσμενα την άνοδο στην Α1 κατηγορία.
 
Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας και νυν έμπειρος προπονητής ανέλαβε την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι γνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να συμβιβαστεί με πολλά κακώς κείμενα του ηρακλειώτικου αθλητισμού στον υγρό στίβο. Παρόλα αυτά δούλεψε μεθοδικά με τους παίκτες του και κατάφερε να παρουσιάσει ένα δεμένο και αξιόμαχο σύνολο.
 
Όταν αυτό το σύνολο απέκτησε και την ψυχολογία του νικητή όλα ήταν πιο εύκολα…
 
Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την άνοδο ο Μάκης Βολτυράκης τόνισε:  «Δίκαια είμαστε σε αυτή τη θέση. Το αξίζαμε και το δείξαμε και στα τρία παιχνίδια με τον αντίπαλο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Η άμυνα μας ήταν πραγματικά σιδερένια και σε αυτό το παιχνίδι. Ακόμα καλύτερη από αυτό στο Ηράκλειο. Προηγηθήκαμε με 8-3 και αυτό τα λέει όλα».
 
Ο Μάκης Βολτυράκης πέρα από τους παίκτες του, αφιέρωσε την επιτυχία του ΟΦΗ «στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος έχει επωμιστεί όλη την προσπάθεια, αλλά και στον έφορο της ομάδας τον Μιχάλη Σπαγουλάκη, ο οποίος είναι η ψυχή του τμήματος και το έχει κρατήσει ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια».
 
Για την προοπτική που ανοίγει ο ΟΦΗ με την άνοδο του στην Α1 πόλο ο Μάκης Βολτυράκης επισημαίνει ότι «το Ηράκλειο μπορεί να στηρίξει μια ομάδα στην Α1 πόλο. Βοηθάει σε αυτό η δυναμική του ΟΦΗ. Είναι μεγάλη καταξίωση για το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ αυτή η επιτυχία. Είναι η απαρχή μιας νέας πορείας του αθλήματος στην πόλη και εύχομαι να φέρουμε κοντά μας τα παιδιά, αλλά και ανθρώπους για να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια».
 
 
 

Σχόλια