default-image

Το γκριντ του Σίλβερστοουν με τις ποινές

Αθλητισμός
Το γκριντ του Σίλβερστοουν με τις ποινές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποινές πέντε θέσεων έχουν οι Βαλτέρι Μπότας, Ντάνιελ Ρικιάρντο, ενώ ο Φερνάντο Αλόνσο έχει τιμωρηθεί με 30, με το γκριντ του Σίλβερστοουν να έχει αλλαγές.

Πριν ξεκινήσουν τις κατατακτήριες δοκιμές στο Σίλβερστοουν, οι Βαλτέρι Μπότας, Ντάνιελ Ρικιάρντο, Φερνάντο Αλόνσο γνώριζαν, ήδη, για τις ποινές τους.

Οι δύο πρώτοι τιμωρήθηκαν με πέντε θέσεις ο καθένας στο γκριντ του αυριανού αγώνα λόγω αλλαγής κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ ο Ισπανός έχει... καμπάνα 30 θέσεις λόγω αλλαγών στο τούρμπο, στο MGU-H, στο MGU-K και στο Energy Store.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Μπότας θα εκκινήσει ένατος και οι Ρικιάρντο, Αλόνσο από τις δύο τελευταίες. Έτσι κι αλλιώς, ο Αυστραλός είχε γράψει τον τελευταίο χρόνο στις κατατακτήριες, όμως η η ποινή του δις παγκόσμιου πρωταθλητή τον φέρνει στην 19η θέση.

Με τις ποινές, λοιπόν, οι Μαξ Φερστάπεν, Νίκο Χούλκενμπεργκ, Σέρχιο Πέρεζ, Εστεμπάν Οκόν, Στόφελ Φαντόρν κερδίζουν από μία θέση λόγω του Μπότας και οι Κάρλος Σάινθ, Φελίπε Μάσα, Λανς Στρολ, Κέβιν Μάγκνουσεν, Πασκάλ Βερλάιν, Μάρκους Έρικσον πράττουν το ίδιο λόγω του Αλόνσο.

Το γκριντ του Σίλβερστοουν με τις ποινές

Μπότας (ποινή 5 θέσεων)

Ρικιάρντο (ποινή 5 θέσεων)

Αλόνσο (ποινή 30 θέσεων)

Πηγή: gazzeta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News