default-image

Σκέψεις παραίτησης από Νίκο Παπαδόπουλο!

Ποδόσφαιρο
Σκέψεις παραίτησης από Νίκο Παπαδόπουλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί στην ΠΑΕ ΟΦΗ να παίρνουν θέση ότι οι τελευταίες εξελίξεις αφήνουν ανεπηρέαστο τον σχεδιασμό της ομάδας, όμως τα πράγματα δεν φαίνονται να είναι έτσι ακριβώς. Όπως διακρίνεται στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ.

Έντονα προβληματισμένος είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, καθώς περιμένει από τη διοίκηση να ολοκληρώσει μεταγραφικές υποθέσεις που έχει ο ίδιος προχωρήσει, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί με ευθύνη της ΠΑΕ. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του Ισπανού Μάριο Μάρτος, που βρίσκεται στο Ηράκλειο και έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα, αλλά έχουν καθυστερήσει οι

τελικές διαδικασίες για να αποκτηθεί από τον ΟΦΗ.

 

Επίσης, αυτή η κατάσταση φέρνει και άλλα εμπόδια, ακόμα και ηθικής τάξης, αφού όπως αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «Νέα Κρήτη», το συμβόλαιο με το Νίκο Παπαδόπουλο δεν είχε υπογραφεί ακόμα κι ενώ απομένουν λίγα μόλις 24ωρα για την έναρξη της προετοιμασίας.

Σίγουρα στην ΠΑΕ αυτή την περίοδο υπάρχει και οικονομική πίεση και αυτό επηρεάζει τον ομαλό σχεδιασμό, που μετά το δυναμικό μπάσιμο με τις ανανεώσεις και τους Κουσκουνά, Σιώπη, Ορτέγκα και Μονιάκη, τα πράγματα δείχνουν να έχουν «κολλήσει».

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες όπως οι Ζιάμπαρης και Πασάς που περιμένουν στο ακουστικό τους για να υπογράψουν στον ΟΦΗ και σίγουρα υπάρχουν και άλλες δυνατές περιπτώσεις που βρέθηκαν πολύ κοντά στην ομάδα αλλά «χάθηκαν» λόγω κωλυσιεργίας.

Τα μέτωπα που είναι ανοιχτά είναι πολλά και σίγουρα δύσκολα θα κλείσουν πριν την Δευτέρα, από τη στιγμή που διοικητικά έχουν «μπλοκάρει» τις τελευταίες ώρες αρκετά πράγματα, εν αναμονή και της συζήτησης της πρότασης που ήρθε ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Κρήτης», επειδή κάποιοι μέτοχοι έχουν γνώση της πιεστικής κατάστασης, έθεσαν θέμα μέχρι και παράτασης μίας εβδομάδας στην έναρξη της προετοιμασίας, όμως η πρόταση αυτή δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος αφού το τεχνικό επιτελείο έχει προγραμματίσει την Δευτέρα 17η Ιουλίου.

Από το μυαλό του Νίκου Παπαδόπουλου τις τελευταίες ώρες περνούν διάφορες σκέψεις, ακόμα και ακραίες, όμως ελπίζουμε ότι μέσα στο σαββατοκύριακο, η ΠΑΕ θα αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες που της αναλογούν και από Δευτέρα η ομάδα θα κάνει ένα νέο δυνατό ξεκίνημα με έναν και μοναδικό στόχο: Την επιστροφή στη Super League…

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News