Αθλητισμός

Παράσχος: Θα έχουμε μία δύσκολη χρονιά

Το «στίγμα» του για τον Πλατανιά της νέας σεζόν έδωσε ο Γιώργος Παράσχος στη χθεσινή «ανοικτή» προπόνηση της ομάδα των Χανίων .  «Καλή χρονιά να έχουμε και καλή συνεργασία με όλους. Πιστεύω ότι το 80% του ρόστερ έχει καλυφθεί και αυτό είναι ευχάριστο για μένα.

Αυτή την εβδομάδα κάναμε μεγάλη προσπάθεια να κλείσουν οι μεταγραφές και να έρθουν όλα τα παιδιά. Θέλαμε ένα ρόστερ 25-26 παικτών μαζί με τους τερματοφύλακες, το κατορθώσαμε και πλέον θα μπορέσουμε να δουλέψουμε πιο άνετα και να δώσουμε σε όλα τα παιδιά παιχνίδια στα πόδια τους και να τους δούμε καλύτερα.

 Φέτος θα έχουμε μια αρκετά δύσκολη χρονιά και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια και από μας το προπονητικό τιμ και τα παιδιά. Ιδιαίτερα οι νέοι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να είμαστε έτοιμοι την 1η αγωνιστική. Δυστυχώς ο κορμός έφυγε όλος και για αυτό λέω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια από όλους», είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς. Και συνέχισε.

 «Τα πρώτα δείγματα από θέμα δουλειάς και διάθεσης είναι θετικά και αυτό με ευχαριστεί. Είναι και καλοί επαγγελματίες και καλοί χαρακτήρες. Χρειαζόμαστε ακόμα έναν ακόμα επιθετικό, ίσως ακραίο και έναν ακόμα παίκτη στα χαφ και θα είμαστε πλήρεις. Η τακτική η δικιά μου είναι να έχουμε περισσότερους Ελληνες, προσπαθήσαμε αλλά δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις. Αν και ήταν λίγοι καθώς σε κάποιες θέσεις δεν βρήκαμε. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού μας δεν θα αλλάξει. Θέλουμε να παίξουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν θα παίξουμε παθητικά, αυτό είναι σίγουρο».

Ο Μανώλης Μαθιουλάκης από την πλευρά του ζήτησε από όλους να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται. «Επίσημα ξεκινά η νέα χρονιά. Ελπίζω αγωνιστικά -γενικώς- να πάει καλύτερα από πέρυσι. Να μην έχουμε αναβολές και τα παιχνίδια να γίνονται στην ώρα τους. Οσον αφορά στον Πλατανιά, κάνουμε μια νέα αρχή από φέτος, με ό,τι έχει προηγηθεί. Είχαμε πολλά συμβόλαιο που έληγαν, και έτσι έγινε μια ριζική ανακαίνιση στην ομάδα.

 Το μπαλάκι είναι τώρα στον κ.Παράσχο, αυτούς τους καινούργιους παίκτες, που πιστεύω ότι είναι καλοί παίκτες, να τους μοντάρει και να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα είναι καλύτερο από το περυσινό. Με αυτή τη φιλοδοξία ξεκινάμε. Εχουμε πάρει δέκα παίκτες, πιθανόν να γίνουν μια - δυο προσθήκες ακόμα. Ευτυχώς οι μεταγραφές έγιναν πριν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Βουλγαρία και το 95% του ρόστερ είναι έτοιμο. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου. Οχι για να πληρώσει, αλλά για να γεμίσει το γήπεδο.

Εχουμε ένα γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει 3.500 με 4.000 άτομα, πρέπει να είναι γεμάτο σε όλους τους αγώνες. Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Κρήτη που παίζουμε στην Super League, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έχει φιλοδοξίες. Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε πάρει καλή θέση στο πρωτάθλημα και ελπίζω ότι φέτος θα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Για όλα αυτά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας», σχολίασε και συνέχισε. «Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ό,τι είναι δυνατόν. Ρίξαμε τις τιμές στα διαρκείας και ο μέσος όρος είναι 10 ευρώ ο αγώνας.

Ολα θα πάνε καλά. Ως πρόεδρος όλες οι χρονιές ήταν δύσκολες για μένα. Φέτος θα είναι ιδιαίτερη σεζόν. Πιστεύω ότι τελικά την Τετάρτη η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα κάνει λόγο για 14 ομάδες. Αρα λοιπόν κινδυνεύουν περισσότερες και ο ανταγωνισμός θα είναι πιο δύσκολος. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι έχουμε καλή ομάδα και θα τα πάμε καλά».  

Σχόλια