Αθλητισμός

Ικανοποιημένος ο Ουζουνίδης από την εικόνα του ΠΑΟ

Αισιόδοξος για την πορεία του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το φιλικό κόντρα στην Γκεντσλερμπιρλιγκί, τονίζοντας πως αν η ομάδα του παραταχθεί όπως πρέπει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Γιαγκελόνια ή Γκαμπάλα, μπορεί να προχωρήσει.

«Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε και δεν απειληθήκαμε, γενικά κάναμε καλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο, που έπαιξε ο αντίπαλος με πιο ξεκούραστους παίκτες φάνηκε ότι δεν είχαμε φρεσκάδα. Με τις δικές μας αλλαγές, ξανά ισορροπήσαμε. Το θετικό είναι με όλα αυτά τα προβλήματα είναι πως δεν βγάλαμε άλλους τραυματισμούς. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς με την Αλκμάαρ την Πέμπτη, όπου θα κριθεί η ετοιμότητά μας», σχολίασε για την εικόνα των πράσινων στο φιλικό, ενώ για την γενικότερη γεύση που του άφησε η μέχρι τώρα προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους, είπε:

«Από την προετοιμασία μέχρι τώρα δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Μας έλειπαν πολλοί παίκτες, ενώ άλλοι δεν έπαιξαν σε όλα τα παιχνίδια για διάφορους λόγους. Φυσικά, έπρεπε να προετοιμαστούν όλοι οι παίκτες, γιατί δεν ξέρεις ποτέ ποιος μπορεί να βοηθήσει. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα».

Όσο για την κλήρωση, όπως αναφέρει το sport-fm.gr σχολίασε: «Θα μπορούσε να είναι και πιο εύκολος ο αντίπαλος. Την Γκαμπάλα την ξέρουμε καλά και οι Πολωνοί έχουν καλή ομάδα, που ανεβαίνει συνεχώς. Σημασία έχει να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε και να προσπαθήσουμε. Αν είμαστε καλά, μπορούμε να προσπεράσουμε οποιοιδήποτε ομάδα από τις δύο».

Σχόλια