default-image

Καλό καλοκαίρι με την αύρα της θάλασσας κι ένα τραγούδι!

Ποδόσφαιρο
Καλό καλοκαίρι με την αύρα της θάλασσας κι ένα τραγούδι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πολύ σημαντικές, μετά από μια επίπονη και γεμάτη περίοδο διαρκών γεγονότων που από την υφή τους, σε κρατούσαν με τις κεραίες ορθάνοικτες, μέσα από εντάσεις και αγωνίες…

Ήλθε η ώρα τους, για να φορτίσουμε μπαταρίες, -όπως λέμε-  να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να ανανεώσουμε τις εμπνεύσεις μας για όσα μας περιμένουν από τη νέα αγωνιστική περίοδο, με προσδοκίες πεντακάθαρες όσον αφορά τον αθλητισμό του τόπου μας, ειδικά και γενικά.

Θέλουμε πολύ να επιστρέψουμε, γλυκά μαυρισμένοι από τον ήλιο και έχοντας πάνω μας την αύρα των όμορφων ακτών της Κρήτης, μέσα σε ένα καθαρό περιβάλλον στον αθλητισμό. Λέμε καθαρό και όχι πιο καθαρό, γιατί δεν υπάρχει η βάση για να χρησιμοποιήσεις μια λέξη υπερθετικού βαθμού.

Επιμένοντας ωστόσο για όσα συμβαίνουν γύρο μας και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, θα ήταν ευάρεστο να έχουμε να κάνουμε με ένα περιβάλλον και πρόσωπα που ανεβάζουν την δημιουργική σκέψη με θετικό τρόπο.

Να βρούμε δηλαδή έναν ΟΦΗ που θα λειτουργεί αρμονικά, έχοντας βρει το δρόμο που του αξίζει, αφήνοντας πίσω παλινδρομήσεις που τον κάνουν να κυνηγά την ουρά του ή φαινόμενα που του κρύβουν την ορατότητα. Το ίδιο αφορά μέσα από τα δικά του δεδομένα τον Εργοτέλη, καθώς πρόκειται για τις ομάδες με την επαγγελματική εκπροσώπηση στο ποδόσφαιρο. Φυσικά σε όλο το φάσμα των ομάδων και του αθλητισμού στο Ηράκλειο, θα μπορέσουμε να κάνουμε την ευχή την ώρα που η ματιά μας θα συναντά ένα αστέρι που πέφτει, ατενίζοντας τον καλοκαιρινό ουρανό.

Να είναι όλα καλύτερα!

«Βρείτε τη λύση»!

Με αυτή τη φράση θα κλείσουμε τη σεζόν και την απευθύνουμε στους παράγοντες του ΟΦΗ, που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να δουν τα πράγματα με ανοικτή, ανανεωμένη και εκ βαθέων αντίληψη, για να μην μπει αυτή η μεγάλη κρητική έκφραση που αυτόκλητα προσφέρθηκαν να υπηρετούν, σε μικροκόσμους, που κρατάνε πάντα στην κορυφή, τη μετριότητα.

«Βρείτε τη λύση». Το λέμε στους μετόχους και ταυτόχρονα επιχειρηματίες που κινούνται ανάμεσα μας. Η λύση είναι στα χέρια τους, είτε αυτή βρεθεί από το εσωτερικό τους, είτε απ' έξω. Φέρουν την ευθύνη...

Μην ξεχνιόμαστε... Σφηνάκια είναι αυτά!

[ Πραγματικά! Πως τα έχουν καταφέρει έτσι… Εκεί που θα σκίζανε τα μνημόνια, έχουν προς επιτήρηση ξένων το ελληνικό ποδόσφαιρο υπό την επιταγή μνημονίων και τώρα έθεσαν υπό διεθνή επιτροπεία και σε μνημόνιο την κορυφαία έκφραση του ελληνικού αθλητισμού, στην περίπτωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής! Το φάσμα αυτών «επιτευγμάτων», που δείχνουν άλλα, συζητείται ευρέως πλέον, όπως και οι ακυρώσεις του αυτονόητου για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Χρειάστηκαν τρεις τροπολογίες, οι οποίες ουσιαστικά καταργούσαν το νόμο που είχε ψηφίσει η ίδια η Κυβέρνηση». ]

Καλό Καλοκαίρι, σε όλους!!! Σας αφιερώνουμε ένα πολύ όμορφο τραγούδι που ερμήνευσε η Γιοβάννα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1960 που συνεχίζει να μας δροσίζει ακόμη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News