Αθλητισμός

Εκλογές ΕΠΟ: Το τσακμάκι του Survivor και η τιμή του χαμένου

Την τιμητική τους είχαν, με απόσταση λίγου χρόνου, Γιώργος Καλαντζής και Νίκος Τζώρτζογλου στην εκπομπή του Γιώργου Μπούζου στο Metropolis 95,5, οι φερόμενοι ως υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΠΟ κόντρα στον Γραμμένο!

Κι οι δυο έγραψαν με τα λογοπαίγνια τους. Ο πρώην Υπουργός στην ερώτηση αν αυτοπροτάθηκε έδειξε πως έβλεπε πολύ… Survivor, λέγοντας: «Δεν είναι δυνατόν αυτό. Αν οι ενώσεις με προτείνουν, έχει καλώς. Είναι σαν το Survivor. Έχετε δει πόση ώρα χτυπάνε το τσακμάκι για να ανάψει η φωτιά;», αφήνοντας το καρφί για τον Γραμμένο, όταν τον ρώτησαν αν είναι ΠΑΟΚ: «Πάντως δεν είμαι Αρειανός σαν τον κύριο Γραμμένο που τον προτείνει ο ΠΑΟΚ»! Από τη πλευρά του, ο μετρ του είδους, πρόεδρος της ΕΠΣΗ, είπε όταν ρωτήθηκε αν κατέβει για να νικήσει: «Νομίζω ότι η παράταξη του Βαγγέλη του Γραμμένου προηγείται ξεκάθαρα. Έχω μάθει στην ζωή μου κύριε Μπούζο ότι χαμένος είναι αυτός που δεν μάχεται. Χάνει αυτός που δεν διεκδικεί»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καλατζής:

Για το αν αληθεύει ότι είναι έτοιμος να κατεβεί στις εκλογές της ΕΠΟ: «Αληθεύει, δεν έχει γίνει ακόμα καμία πρόταση, είναι μια πρόκριση που δεν θα την απορρίψω. Μιλάω σε έναν έγκριτο δημοσιογράφο, θα είναι μεγάλη τιμή για μένα αν μου γίνει αυτή η πρόταση και είμαι υποψήφιος».

Για το ποιος θα του κάνει την πρόταση: «Ευχαριστώ για την ερώτηση. Όποιος και να μου κάνει την πρόταση, είτε ο κύριος Σαββίδης είτε ο κύριος Μελισσανίδης, είτε ο κύριος Μαρινάκης, είτε ο κύριος Μαρινάκης, οι ενώσεις είναι αυτές που θα με προτείνουν αν θα με προτείνουν. Και δεύτερον οι άνθρωποι, γιατί μην κοροϊδευόμαστε, καμία ομάδα δεν θα είχε την μορφή που έχει αν δεν υπήρχαν οι παράγοντες και ξοδεύονται χωρίς κανένα όφελος».

Για το αν αυτοπροτάθηκε: «Δεν είναι δυνατόν αυτό. Αν οι ενώσεις με προτείνουν, έχει καλώς. Είναι σαν το Survivor. Έχετε δει πόση ώρα χτυπάνε το τσακμάκι για να ανάψει η φωτιά; Είναι τιμή για μένα που είμαι βορειοελλαδίτης, Καβαλιώτης, εάν μου γίνει αυτή η πρόταση».

Για το αν ισχύει ότι την υποψηφιότητά του θα την στηρίξουν ο Ολυμπιακός και η Νέα Δημοκρατία: «Το δεύτερο αποκλείστε το. Τι δουλειά έχουνε τα κόμματα στον αθλητισμό; Καμία. Ήμουν τέσσερα χρόνια αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Καβάλα.  Θα' ναι μικρό πράγμα να με προτείνει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ; Αυτό είναι το τελευταίο, οι ενώσεις θα με προτείνουν».

Για το αν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ: «Πάντως δεν είμαι Αρειανός σαν τον κύριο Γραμμένο που τον προτείνει ο ΠΑΟΚ. Κάτι είμαι κι εγώ».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου σχολίασε τις εκλογές της ΕΠΟ και μίλησε για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του. Αναλυτικά:

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να κατέβει στις εκλογές της ΕΠΟ: «Είναι κάτι το οποίο με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό, το σκέφτομαι, είναι κάτι όμως το οποίο δεν έχω αποφασίσει οριστικά».

Για το πότε θα πάρει την τελική του απόφαση: «Ούτως ή άλλως οι εκλογές θα είναι απ' ότι φαίνεται πάρα πολύ σύντομα, τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, οπότε μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα είναι η απόφασή μου οριστική αν θα κατέβω ή όχι».

Για το αν θα έχει τη στήριξη κάποιου σε περίπτωση που κατέβει: «Τον Τζώρτζογλου τον στηρίζει ο Τζώρτζογλου. Μέχρι στιγμής υπάρχει εμπιστοσύνη από κάποιες ενώσεις προς το πρόσωπό μου, από κάποιες έχει δημοσιοποιηθεί, από κάποιες ίσως όχι, σκέφτομαι, τα ζυγίζω και επαναλαμβάνω ότι τις επόμενες δύο μέρες θα είναι η απόφασή μου οριστική».

Για το αν πηγαίνει για την νίκη: «Νομίζω ότι η παράταξη του Βαγγέλη του Γραμμένου προηγείται ξεκάθαρα. Έχω μάθει στην ζωή μου κύριε Μπούζος ότι χαμένος είναι αυτός που δεν μάχεται. Χάνει αυτός που δεν διεκδικεί».

Για το αν θα έχει την στήριξη του Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω αν ισχύει, μέχρι τώρα φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός κάτι άλλο ψάχνει, δεν με ενδιαφέρει, η προσπάθειά μου χρόνια τώρα είναι ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Με ενδιαφέρει να επικρατήσει η κοινή συναίνεση».

Σχόλια