default-image

Στην Μπαρτσελόνα Σεμέδο και Ντεουλοφέου

Ποδόσφαιρο
Στην Μπαρτσελόνα Σεμέδο και Ντεουλοφέου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κάθε επισημότητα ο Νέλσον Σεμέδο είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του και καλείται να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ντάνι Άλβες. Παίκτης των Καταλανών και ο Ντεουλοφέου.

Ο 23χρονος Πορτογάλος αποτέλεσε τον παίκτη που η Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι μπορεί να καλύψει τη δεξιά αμυντική πλευρά της ομάδας τη νέα σεζόν και κατέβαλε 30.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα για να μπορέσει να τον αποκτήσει. Επίσης η πορτογαλική ομάδα θα πάρει 5.000.000 ευρώ ως μπόνους.

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Σεμέδο ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σιντρένσε, ενώ το 2012 μεταπήδησε στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, ενώ μετά από δύο χρόνιαδόθηκε για ένα χρόνο δανεικός στην Φάτιμα.

Από το καλοκαίρι του 2015 αγωνιζόταν με τα χρώματα της α' ομάδας της Μπενφίκα και πέρυσι συμμετείχε σε 31 παιχνίδια. Φέτος το καλοκαίρι του πήρε μέρος στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που έγινε στη Ρωσία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, ενώ συνολικά έχει φορέσει έξι φορές τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

 Από εκεί και πέρα, παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι από σήμερα και ο Ζεράρ Ντεουλοφέου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιό διετούς διάρκειας με τους Καταλανούς.

Οι κυπελλούχοι Ισπανίας ενεργοποίησαν την επιλογή αγοράς του 23χρονου από την Έβερτον έναντι 12.000.000 ευρώ, ρήτρα που είχε τοποθετηθεί το καλοκαίρι του 2015, όταν οι Άγγλοι τον αγόρασαν για 6.000.000 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News