default-image

Η "σοβαρή πρόταση", το συμβόλαιο και το φως στο τούνελ

Ποδόσφαιρο
Η "σοβαρή πρόταση", το συμβόλαιο και το φως στο τούνελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματικά δεν νοούνται αυτά που συμβαίνουν, με τον τρόπο και την ώρα που συμβαίνουν στον ΟΦΗ. Περιμένοντας και τα αποκαλυπτήρια της πρότασης που μελετούν "βασικοί" (ας το πούμε έτσι) μέτοχοι της ΠΑΕ. Και φυσικά το who is who, της "σοβαρής πρότασης" όπως την αποκάλεσαν στη συνεδρίαση. Θα είναι κάτι νέο; Αφορά διεύρυνση των όσων έχουν συζητηθεί με τον κ. Πάτση; Έχει σχέση με τα άλλα σενάρια, που μπορούν να εκφραστούν τρομερά;

Η περίοδος για τον ΟΦΗ είναι κρίσιμη. Δεν χωράει καν ακόμη και η αίσθηση του χιούμορ... Όλα θα εξαρτηθούν από την ποιότητα του εμφανιζομένου, διότι στη συνέλευση δεν αναφέρθηκε η λέξη "επενδυτής", αλλά τονίστηκε ως "σοβαρή πρόταση", κάτι που έχει διαφορά.

Διαβάστε: Χωρίς εκλογές αλλά με Καϊμακάμη η ΠΑΕ ΟΦΗ

Κρατάμε πάντως την καλή σχέση "Α" και "Α" και υπενθυμίζουμε ότι έχουμε αναφερθεί και για τον κ. "Γ.Γ.", που μπορεί να δούμε κάποια στιγμή στην ποδοσφαιρική μας ζωή, αν προκύψει κάτι από τα παραπάνω...

Ούτε το συμβόλαιο Παπαδόπουλου;

Από τις συζητήσεις και ενημερώσεις που έγιναν στη συνέλευση του ΟΦΗ, βγήκαν και άλλα που αφορούν την ομάδα. Όπως δηλαδή το γεγονός, ότι δεν έχει υπογραφεί το συμβόλαιο που έχει συμφωνηθεί με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος ζήτησε να ολοκληρωθεί αυτή η εκκρεμότητα, αφού τη Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία. Οι διοικητικές αλλαγές ωστόσο που έπονται, φέρουν τον κ. Πολεμαρχάκη να ζητά να μην υπογράψει εκείνος, αφού μένει προσωρινά στην προεδρία και δεν θα έπρεπε να επωμιστεί ένα ακόμη βάρος. Να τονιστεί μάλιστα ότι έγινε μια επιτροπή από παράγοντες ώστε να γίνει η υποδοχή και η τακτοποίηση της διαμονής που αφορά τους νέους παίκτες που έρχονται, οι περισσότεροι από τους οποίους σήμερα και αύριο.

 [Για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα, η εικόνα των μετοχικών συνελεύσεων, δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε… ]

Φως στο τούνελ για Εργοτέλη;

Σημεία φωτός εμφάνισε ο Γιώργος Βρέντζος στη νέα σύσκεψη στελεχών του Εργοτέλη (παλιών και νέων), αλλά με την εμφατική σημείωση να μην το θεωρήσουν  καταληκτικό. Ο πρόεδρος του Εργοτέλη θέλει να μην δεσμευτεί η συνέλευση της Παρασκευής, για το ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα τη νέα περίοδο, παραθέτοντας τις προθεσμίες και των τριών πρωταθλημάτων, ώστε να προχωρήσει τις επαφές του..

Σύμφωνα με την ενημέρωσή του προς τα βασικά στελέχη του Εργοτέλη, συζητά με δύο άτομα από την Αθήνα και ένα από το εξωτερικό με καλές ενδείξεις για την χρηματοδότηση, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Τα υπόλοιπα στη συνέλευση… Πάντως ο άνθρωπος, το προσπαθεί πολύ.

Το μόνο σίγουρο (;) για τη Football League!

Το μόνο βέβαιο για το πρωτάθλημα της Football League, είναι η καταλυτική ημερομηνία συμμετοχής των ομάδων. Ούτε η ημερομηνία έναρξης του, ούτε αν και πως θα καλυφτούν τα κενά, από αποχωρήσεις ομάδων. Αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος τόνισε: «Η 4η Αυγούστου είναι η καταλυτική ημερομηνία για να καταθέσεις την συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Θα δούμε μέχρι τότε ποιες ομάδες θα έχουμε. Περιμένουμε και τις εξελίξεις στην SuperLeague, μακάρι να μην υπάρξει κι εκεί πρόβλημα». Και επειδή έπονται πολλά κενά, που έχουν κάνει κολοβό το προσεχές πρωτάθλημα, ο κ. Λεουτσάκος, είπε, για το πως και αν μπορούν να καλυφτούν: «Τα κενά βάση του ΚΑΠ, υπάρχει μία έννοια βάση της οποίας θα αποφασίσει η ΕΠΟ αν θέλει να καλυφθούν τα κενά ή αν μείνει ως έχει. Το πόσες ομάδες θα κατέβουν θα το δούμε στην πράξη. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει ο ΚΑΠ, υπάρχουν και οι εκλογές».

Καλαντζής και Τζώρτζογλου

Εφόσον γίνει πράξη η υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ του πρώην υπουργoύ Μακεδονίας-Θράκης Γιώργου Καλαντζή, ως αντιπάλου του Γραμμένου, δύσκολα θα προχωρήσει ο Νίκος Τζώρτζογλου, αφού και τα δύο γκρουπ θα έχουν «κλείσει» και είναι αδύνατη η εύρεση των 8 Ενώσεων που απαιτούνται για τη δήλωση της υποψηφιότητας. Μπορεί όμως να συνεργαστεί εφόσον υπάρχει σύγκληση απόψεων.

Η περίπτωση του κ. Καλαντζή, που ήταν και πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για τον αθλητισμό, είναι καθαρά πολιτική από το χώρο της ΝΔ, αλλά και «βόρεια» γεωγραφικά, από το άντρο δηλαδή της «Συμμαχίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News