default-image

Παπαματθαιάκης: Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι στον Ηρόδοτο

Αθλητισμός
Παπαματθαιάκης: Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι στον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε έναν από τους… εξπέρ της Γ' Εθνικής εξελίσσεται ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, καθώς ο Ηρόδοτος είναι η τέταρτη ομάδα που αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια για να την οδηγήσει σε μια κατηγορία που γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα.

Μετά τον ΠΑΟ Κρουσώνα, τον Ερμή Ζωνιανών και πέρυσι τον Πανθηραϊκό, έχοντας κάνει εξαιρετικές χρονιές και με τις τρεις ομάδες, έχει μπροστά του την πρόκληση του νεοφώτιστου Ηροδότου αλλά σίγουρα το βαρύ όνομα που πλέον έχει στα χέρια του, μεγαλώνει τις απαιτήσεις για τον ίδιο.

Ο κ. Παπαματθαιάκης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ΚΡΗΤΗ TV για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του, τόνισε: «Είναι μεγάλη ευθύνη να είναι σε ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο. Ο Ηρόδοτος πέρυσι πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό με την κατάκτηση τόσων πολλών κυπέλλων αλλά η ιστορία γράφεται κάθε χρόνο. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε το σήμα, την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας και αυτή την πορεία να την συνεχίσουμε και να την επεκτείνουμε.

Νιώθω ότι οι ευθύνες που μου αναλογούν είναι τεράστιες αλλά αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να έχουν όλοι όσοι θα απαρτίζουν φέτος το σωματείο. Να διέπονται από μεγάλο επαγγελματισμό, σοβαρότητα και συνέπεια και να σέβονται το σήμα του Ηροδότου».

Αναφορικά με το σχεδιασμό, ο Μανόλης Παπαματθαιάκης δήλωσε: «Άμεσα υπάρχει συνεργασία με τη διοίκηση για να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα, αντάξια της δυναμικής του Ηροδότου. Μια ομάδα που θα έχει δυνατό ρόλο στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που δεν θα έχει καμία σχέση με το περσινό. Αφήνουμε πίσω μας την περσινή χρονιά και ανοίγουμε μια νέα σελίδα για το σύλλογο».

Ο πρόεδρος του Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός επεσήμανε με τη σειρά του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανόλη Παπαματθαιάκη: «Μιλήσαμε με αρκετούς αξιόλογους προπονητές αλλά με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη τη δεδομένη στιγμή κάναμε την καλύτερη επιλογή. Γνωρίζει την κατηγορία και τον διέπει ήθος και παιδεία, συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία που θέλαμε».

Ο σχεδιασμός ήδη έχει ξεκινήσει, με τον Μ.Παπαματθαιάκη να έχει στα χέρια του ένα δυνατό ρόστερ, τόσο με τους παίκτες που έχουν μείνει από πέρυσι, όσο και με τις προσθήκες που έχουν γίνει ενώ θα γίνουν ακόμα 4-5 επιλεγμένες μεταγραφές στην μεσαία και επιθετική γραμμή. Η προετοιμασία του Ηροδότου θα ξεκινήσει την Δευτέρα 1η Αυγούστου ενώ φιξάρονται και τα φιλικά παιχνίδια. Επίσης άμεσα θα ανακοινωθεί και το τεχνικό επιτελείο με έναν άμεσο συνεργάτη του Παπαματθαιάκη και έναν προπονητή τερματοφυλάκων.

Ρεπορτάζ: Μανώλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News