default-image

Τα βλέμματα σήμερα στο Μαρτινέγκο, στη γ.σ. του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Τα βλέμματα σήμερα στο Μαρτινέγκο, στη γ.σ. του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καρδιά του Εργοτέλη θα χτυπά και σήμερα στο Μαρτινέγκο, όπου είναι προγραμματισμένο να συνεχιστεί η γενική συνέλευση που δεν είχε ολοκληρωθεί την περασμένη Τετάρτη.

Στο δεκαήμερο που έχει μεσολαβήσει έγινε νέος κύκλος επαφών και σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Κρήτης» κάτι έχει δείξει να κινείται οικονομικά στο σύλλογο.

Σ' αυτό το πλαίσιο ήταν και οι… αινιγματικές αναφορές του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Βρέντζου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον Εργοτέλη. Οι πληροφορίες λένε ότι έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό που μπορεί να βάλει τις βάσεις για την ίδρυση ΠΑΕ και τη συμμετοχή στη Football League όμως δεν έχουν δοθεί οι εγγυήσεις ότι θα μπορεί η ομάδα να στηριχτεί οικονομικά και στη συνέχεια της σεζόν.

Αν τελικά αποφασιστεί ο Εργοτέλης να μην κατέβει στην Football League τότε είναι δεδομένη η «λύση» της Γ' Εθνικής, όπου έχει γίνει μάλιστα προεργασία ενώ τη λέξη «τοπικό» ούτε που θέλουν να τη σκέφτονται στο Μαρτινέγκο.

Να τονίσουμε ότι προθεσμία για δηλώσεις στη Football League έχει δοθεί έως τις 4 Αυγούστου άρα το πιο πιθανό είναι να μην παρθεί σήμερα απόφαση για το μέλλον του Εργοτέλη. Το δεδομένο είναι ότι η συμμετοχή στην Football League παραμένει ζωντανή ενώ η αγωνία θα παραταθεί και τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News