default-image

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων Γυναικών

Μπάσκετ
Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων Γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική Νέων Γυναικών γνώρισε την ήττα από την Τσεχία στην παράταση με 75-73 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Πανευρωπαϊκού Β κατηγορίας.

Ελλάδα και Τσεχία από την αρχή της αναμέτρησης ήταν κοντά στο σκορ, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφυγει στο σκορ. Έτσι η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες στο 18-18.

Ίδια εικόνα και στην δεύτερη περίοδο, με τους δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ και το ημίχρονο να τελειώνει και αυτό με ισοπαλία, 33-33.

Στην τρίτη περίοδο οι Τσέχες βρήκαν λύσεις στην επίθεση και πήραν το προβάδισμα, με τις διεθνείς μας να μην μπορούν να αντιδράσουν. Έτσι το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 57-51.

Η «Γαλανόλευκη» δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, με τις διεθνείς μας να πιέζουν πολύ στην άμυνα και να φτάνουν στην ισοφάριση με την Φασούλα, 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Στον εναπομείναντα χρόνο δεν άλλαξε κάτι και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί οι δύο ομάδες συνέχισαν να πορεύονται μαζί στο σκορ, με την Τσεχία να παίρνει το προβάδισμα 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με τρίποντο (73-70). Η Εθνική μας απάντησε εκ νέου με τρίποντο της Τζουγκράκι, όμως στο τέλος η Τσέχες σκόραραν με 8 δέκατα να απομένουν και πήραν την νίκη, αφήνοντας την Ελλάδα εκτός συνέχειας του Πανευρωπαϊκού Β κατηγορίας.

Πηγή : sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News