default-image

Κεκλεισμένων των θυρών το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Κεκλεισμένων των θυρών το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ κουβαλά ποινή τριών αγωνιστικών και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη σεζόν 2017-2018, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών. Τι ισχύει με το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Χωρίς θεατές θα γίνει το το πρώτο ντέρμπι της Super League για τη νέα αγωνιστική περίοδο, το ΑΕΚ - Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική. Η Ένωση κουβαλάει ποινή τριών αγωνιστικών και έτσι απέναντι στους Πειραιώτες θα παίξει στο ΟΑΚΑ δίχως την παρουσία των οπαδών της. Αν κυλήσει ομαλά το πρόγραμμα της Super League, τότε η ΑΕΚ δεν προλαβαίνει να εκτίσει μία αγωνιστική σε αγώνα Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να εκτίσει ποινή επτά αγώνων, η οποία του επιβλήθηκε για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ. Τα πρώτα επτά εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσουν οι κυπελλούχοι Ελλάδος για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είναι τα εξής:

ΠΑΟΚ - ΑΟΚ Κέρκυρα (2η Αγωνιστική)

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός (4η Αγωνιστική)

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (5η Αγωνιστική)

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Λαμία (7η Αγωνιστική)

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (9η Αγωνιστική)

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (11η Αγωνιστική)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (14η Αγωνιστική)

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δώσει εντός έδρας παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου μέχρι την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τότε το παιχνίδι με τους πράσινους θα είναι το πρώτο εντός των τειχών στο οποίο ο Δικέφαλος του βορρά θα κόψει εισιτήρια στην Τούμπα.

Πηγή : sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News