Αθλητισμός

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ισχυρός ο φάκελος για την άδεια»

Η ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε θέση σχετικά με τη μη έγκριση της άδειας σε πρώτο βαθμό, αναφέροντας ότι υπάρχει στεναχώρια καθώς ο φάκελος ήταν πραγματικά ισχυρός.
 

Τονίζει ότι η Επιτροπή στάθηκε στο γράμμα του νόμου και σε κάποιες υπογραφές και τώρα θα προχωρήσει σε άσκηση έφεσης για να πάρει άδεια σε δεύτερο βαθμό.
 
Η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη μη αδειοδότηση είναι η εξής:
 
«Η προσπάθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 όλο αυτό το διάστημα, ήταν να πάρει αδειοδότηση, σε πρώτο βαθμό, για πολλούς λόγους.
 
Για λόγους πρεστίζ του συλλόγου, για τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στον ΟΦΗ, για την ομάδα και τον κόσμο.
 
Και πραγματικά, είμαστε στεναχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε, γιατί η θέση μας είναι ότι ο φάκελος του ΟΦΗ,  ήταν πραγματικά ισχυρός.
 
Ακόμα και η επιτροπή αδειοδότησης παραδέχθηκε στην αντιπροσωπεία του ΟΦΗ, ότι ο φάκελος μας, αν και ομάδα Football league,  ήταν ο καλύτερος, που έχει κατατεθεί ποτέ, από τον ΟΦΗ, στην επιτροπή.
 
Πληρώσαμε, τακτοποιήσαμε, ρυθμίσαμε οφειλές, σε παίκτες και δημόσιο, μέχρι 31/12/2016 και καταθέσαμε και την έκθεση των ορκωτών λογιστών, η οποία επιβεβαιώνει τα παραπάνω.
 
Η Επιτροπής αδειοδότησης, στάθηκε αυστηρά, στο γράμμα του νόμου και σε κάποιες υπογραφές, που έλειπαν, αν και όπως προαναφέραμε υπήρχε η επιβεβαίωση από τους ορκωτούς, για την οικονομική τακτοποίηση, όπως προβλέπει η εγκύκλιος της αδειοδότησης.
 
Ο ΟΦΗ, όπως του δίνει τη δυνατότητα, η διαδικασία, θα προχωρήσει σε άσκηση έφεσης εντός πέντε ημερών, για να διεκδικήσει την αδειοδότηση του σε δεύτερο βαθμό και η πεποίθηση μας είναι ότι θα τα καταφέρουμε.
 
Ήδη τα στελέχη της ΠΑΕ, που έχουν την ευθύνη της αδειοδότησης, μελετούν τα επίμαχα σημεία, για οποία ο ΟΦΗ, δεν κατάφερε να αδειοδοτηθεί σε πρώτο βαθμό, προκειμένου να πάρει αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό».

 

Σχόλια