default-image

Κοντά και στο πόλο του ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος

Αθλητισμός
Κοντά και στο πόλο του ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ σημαντική για το πόλο του ΟΦΗ που διεκδικεί την ιστορική άνοδο του στην Α1 κατηγορία. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη κατάφερε να κάνει το 1-1 στη σειρά των ημιτελικών με τον Νηρέα Γέρακα και πλέον το Σάββατο εκτός έδρας, στο τελευταίο παιχνίδι θα διεκδικήσει τη νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για τον τελικό αλλά κυρίως τη συμμετοχή του στην Α1!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοταχώς για Α1 το πόλο του ΟΦΗ!

 

Χθες λοιπόν το κολυμβητήριο του Λίντο ήταν κατάμεστο προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια των αθλητών του ΟΦΗ. Εκεί βρέθηκαν όχι μόνο φίλαθλοι του υγρού στίβου αλλά και άνθρωποι από τον ευρύτερο χώρο του ΟΦΗ.

 

Μεταξύ αυτών ήταν και ο προπονητής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Παπαδόπουλος που βρέθηκε στο κολυμβητήριο προκειμένου και εκείνος να τονώσει την προσπάθεια της ομάδας. Το κλίμα που δημιουργήθηκε από τον κόσμο και τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ, που δίνουν το παρών σε παιχνίδια αυξημένου ενδιαφέροντος κάθε τμήματος, ήταν εντυπωσιακό!

 

Έτσι η ομάδα πόλο του ΟΦΗ πήρε μία ευρεία νίκη και έδειξε πως υπερτερεί έναντι των αντιπάλων και πως μπορεί να πάρει τη νίκη ανόδου στο ματς του Σαββάτου! Άλλωστε υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι με τον Νηρέα Γέρακα την περασμένη Κυριακή, οι πολίστες του ΟΦΗ έχασαν στα πέναλτι.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News