Αθλητισμός

Ολοταχώς για Α1 το πόλο του ΟΦΗ!

Με τον κόσμο στο πλευρό της στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, η ομάδα πόλο του ΟΦΗ έκανε σήμερα επιβλητική εμφάνιση και επικράτησε με 8-3 του Νηρέα Γέρακα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη μεταξύ τους σειρά των ημιτελικών.

Όλα πλέον θα κριθούν το Σάββατο στην έδρα του Νηρέα, καθώς η ομάδα που θα κερδίσει θα περάσει στον τελικό αλλά θα έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1 Πόλο. Κι αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το τμήμα πόλο του ΟΦΗ ώστε να γράψει ιστορία...

Ο ΟΦΗ έπαιξε εκπληκτική άμυνα και αυτό ήταν το "κλειδί" για να έρθει η σπουδαία νίκη.

Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Κόκκινος 1, Ιερωνυμάκης 2, Βασιλάκης 2, Κλίμος 2, Γιγουρτάκης 1.

Τα γκολ του Νηρέα Γέρακα πέτυχαν οι Παπαδόπουλος Δημ. 1, Παπαδόπουλος Π. 1, Καφαντογιάς 1.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-0, 2-1, 2-1.

ΟΦΗ (Βολτυράκης): Tσαβολάκης, Παπανικολάου, Κόκκινος 1, Ιερωνυμάκης 2, Βασιλάκης 2, Γεωργόπουλος, Σπυριδάκης, Κιαμούρης, Λεονταράκης, Κλίμος 2, Γιγουρτάκης 1.

Στον τελικό ο Απόλλωνας

Tην άνοδό του στην Α1 πόλο των  Ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Απόλλων Σμύρνης, αφού και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της Α2 επικράτησε με 9-5 του ΝΟ Χανίων εκτός έδρας  και έκανε το 2-0, κερδίζοντας παράλληλα το πολυπόθητο εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία.

 ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 5-9 (Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 1-1, 2-3. ΝΟ Χανίων: Κατσουλάκης 1, Παπαμανωλιουδάκης 1, Μανιουδάκης Γ. 1, Μπατάκης 1, Μπαριωτάκης 1. Απόλλων Σμύρνης: Παπαδόπουλος Γ. 3, Τσίκλος 1, Λάζαρης 1, Δερμιτζάκης 3, Αφρουδάκης Ζ. 1)

Σχόλια