Αθλητισμός

Πάει για ρεκόρ τετραετίας στα διαρκείας η ΑΕΚ

Συνεχίζουν με εντυπωσιακούς ρυθμούς οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ, που έφτασαν ήδη τις 4.000.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες που άρχισε η διαδικασία ανανέωσης των διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους, στην ΑΕΚ ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου, ενώ πλέον υπάρχει αισιοδοξία για ρεκόρ τετραετίας.

Ήδη έχουν ανανεωθεί 4.000 διαρκείας. Αριθμός πολύ μεγαλύτερος από πέρυσι, την ίδια περίοδο. Μάλιστα η ΑΕΚ εξέδωσε και ανακοίνωση με οδηγίες για τον τρόπο που θα συνεχιστεί η διάθεση των διαρκείας το επόμενο διάστημα.

"Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους περσινούς κατόχους, ενώ παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη θέση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι η διαδικασία ανανέωσης των περσινών καρτών διαρκείας ολοκληρώνεται αυτό το Σάββατο 15 Ιουλίου στο τμήμα εισιτηρίων διαρκείας, που λειτουργεί κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται επίσης ότι καθημερινά η λειτουργία των γραφείων είναι από τις 10:00 έως τις 18.00, ενώ το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14.00.

Μετά το Σάββατο 15 Ιουλίου κάθε θέση απευλευθερώνεται και από την Πέμπτη 20 Ιουλίου θα επαναρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων μέχρι και την Παρασκευή 18 Αυγούστου".

Πηγή : sport24.gr

Σχόλια