Αθλητισμός

Εξετάζεται ο φάκελος του ΟΦΗ για την αδειοδότηση

Στην Αθήνα είναι στραμμένα σήμερα τα βλέμματα, καθώς το Πρωτοβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ θα εξετάσει μεταξύ άλλων φακέλων και τον φάκελο για την άδεια της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στην διαδικασία αδειοδότησης δίνεται μεγάλο βάρος, καθώς ο ΟΦΗ δεν αποκλείεται να βγει ωφελημένος σε τυχόν καραμπόλες με ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Κι αυτό γιατί ο Άρης που τερμάτισε τρίτος στην Football League αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα με τον δικό του φάκελο. Έτσι, αν ο Άρης δεν πάρει άδεια, τότε το επιλαχών εισιτήριο για την άνοδο φτάνει στα χέρια του ΟΦΗ, εφόσον εκείνος αδειοδοτηθεί.

Μάλιστα, είναι πιθανό να παραστεί στη διαδικασία και ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, αν και τα νέα για την παραμονή του στην προεδρία της ΠΑΕ δεν είναι θετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Κρήτης», αύριο θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Πολεμαρχάκης έχει εκφράσει από την περασμένη Γενική Συνέλευση την πρόθεση να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο και μάλιστα είναι έτοιμος να το κάνει πράξη, για προσωπικούς λόγους, κάτι που ο ίδιος επιβεβαίωσε σε χθεσινή επικοινωνία και στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη». Μάλιστα, στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση εμπλοκής στα διοικητικά του ΟΦΗ του δικηγόρου, Ανδρέα Πάτση.

Σχόλια