Αθλητισμός

«Με τον ΟΦΗ για την άνοδο»

Ο Μανώλης Μονιάκης μιλώντας για την επιστροφή του στο Ηράκλειο δεν έκρυψε την επιθυμία που ένιωσε για να ξαναφορέσει την φανέλα του ΟΦΗ, αλλά μίλησε και για το δέσιμο που νιώθει με την ομάδα της Κρήτης.

Ο 29χρονος αριστερός μπακ, επέστρεψε στο Ηράκλειο και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 χρόνων με τον ΟΦΗ, και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας δεν έκρυψε την χαρά του, ενώ μίλησε και για τις φιλοδοξίες του με τον σύλλογο του Ηρακλείου.

«Γύρισα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Θέλω να κερδίσουμε την και να ξεφύγει η ομάδα από την Β΄ Εθνική και να μπορέσω να αγωνιστώ με αυτήν ξανά στην Σούπερ Λιγκ.

Είμαι Χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα. Εδώ είναι το σπίτι μου, η πόλη μου, η οικογένεια μου. Ήθελα να γυρίσω. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους αυτούς. Τους προπονητές και τους ανθρώπους που είναι στον ΟΦΗ, για το γεγονός ότι γύρισα ξανά εδώ. Ήταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου να επιστρέψω. Το ήθελα πολύ»

Ενώ ο για του οπαδούς του  ΟΦΗ ανέφερε: «Τον θέλουμε δίπλα μας. Να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε και όλοι μαζί να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει».

Σχόλια