Αθλητισμός

Στα Μετέωρα η Εθνική Κορασίδων Πάλης

Η Εθνική Ομάδα Πάλης Κορασίδων βρίσκεται στα Μετέωρα και συμμετέχει στο Διεθνές Camp Πάλης «Meteora Wrestling Academy» στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Βοσνία στις 24 Ιουλίου και για το Παγκόσμιο στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο.

Οι αθλήτριες της Εθνικής συμμετείχαν σε εργομετρικό έλεγχο από ένα επιτελείο εκλεκτών επιστημόνων με υπεύθυνο το Δρ.Βασίλη Γεροδήμο, Αναπληρωτή Καθηγητή Προπονητικής ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και προπονούνται υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών Προπονητών κ.Δεσκουλίδη Παράσχου και κ.Χριστοδουλάκη Ανδρέα.

«Είναι το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας πριν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Βοσνία και το προτελευταίο πριν το Παγκόσμιο που θα γίνει εδώ στην Ελλάδα. Η διοργάνωση είναι υψηλών προδιαγραφών και προσφέρει τα μέγιστα στα κορίτσια της Εθνικής μας. Συγχαίρω τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον Νίκο Τσιακάρα και τον Γιάννη Τζίκα και ευχαριστώ τον καλό μου φίλο και συνάδερφο καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην πάλη Δημήτρη Ψωμά για την ουσιαστική βοήθειά του στις προπονήσεις μας», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ.Παράσχος Δεσκουλίδης.

Ενώ ο έτερος προπονητής κ.Χριστουδουλάκης Ανδρέας συμπλήρωσε: «Φέτος μετά από πολλά χρόνια η προετοιμασία είναι πιο άρτια κι αν συνεχίσουμε έτσι οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν. Τα κορίτσια μας έχουν δυνατότητες».

Διοργανωτής του «Meteora Wrestilng Academy» είναι ο Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρικάλων (ΑΠΣ Τρίκαλα) σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα (ΚΕΑΠ). Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ) και έχει την υποστήριξη των: Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Δήμου Καλαμπάκας, Δήμου Τρικκαίων, Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρικάλων, Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δικτύου Διαχείρισης Πολιτισμού.

Σχόλια