default-image

Αποχώρησε από το Ηράκλειο ΟΑΑ ο Αλέξης Χριστοδούλου

Μπάσκετ
Αποχώρησε από το Ηράκλειο ΟΑΑ ο Αλέξης Χριστοδούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δυόμιση χρόνια ο Αλέξης Χριστοδούλου ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του  Ο.Α.Α Ηράκλειο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Εργοτέλη για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών. Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Μακράκη, έγινε πρόταση παραμονής στο τεχνικό τιμ στον Αλέξη Χριστοδούλου, ωστόσο δεν τον βρήκε σύμφωνο και έτσι προτίμησε να αποχωρήσει.

 «Μετά από δυόμιση χρόνια συνεργασίας με την ομάδα του Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟ που συνοδεύτηκαν από πολλές συγκινήσεις, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές ο κύκλος κλείνει. Η πρόταση που μου έγινε για να παραμείνω στην ομάδα δεν με βρήκε σύμφωνο και έτσι φιλικά χωρίζουν οι δρόμοι μας», έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Αλέξης Χριστοδούλου και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές του ομίλου και ιδιαίτερα τους άμεσα συνεργάτες μου Βασίλης Ράλλης και Γιάννη Βισκαδουρακη για την άψογη συνεργασία που είχαμε . Επίσης τα μελή της επιτροπής μπασκετ αλλά και την διοίκηση του ομίλου γιατί προσπάθησαν πάντα για το καλύτερο . Τέλος για τους πρωταγωνιστές της ομάδας, τους παίκτες που τους «έτρεξα» μέσα στο γήπεδο εύχομαι να έχουν την υγεία τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Καλή επιτυχία για την συνεχεία …»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News