Αθλητισμός

«Μανόλη Μονιάκη καλώς ήρθες σπίτι σου!»

Ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στο φίλαθλο κοινό του ΟΦΗ είναι η τέταρτη μεταγραφή του καλοκαιριού, με τον Μανόλη Μονιάκη να προστίθεται στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου μετά τους Κουσκουνά, Σιώπη και Ορτέγκα.


Ο 29χρονος αριστερός μπακ, υπέγραψε συμβόλαιο για δυο χρόνια και θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του ΟΦΗ.


Ο Μανόλης Μονιάκης συναντήθηκε με το Νίκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Κώτσιο και αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε, για να αγωνιστεί στον ΟΦΗ.


Ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για δυο χρόνια και επιστρέφει στον ΟΦΗ, μετά από μια διετία, που είχε στη Λάρισα, με την οποία πανηγύρισε άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Σούπερ Λίγκ, κατηγορία στην αγωνίστηκε τη χρονιά που πέρασε.


Ο Μανόλης Μονιάκης γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1988 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη (2004-6) και ακολούθησε η μεταγραφή στον ΟΦΗ (2006-10). Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2010 και παραχωρήθηκε δανεικός στην Κέρκυρα (2011). Επέστρεψε στον ΟΦΗ και αγωνίστηκε μέχρι το 2015. Ακολούθησαν δυο χρονιές στη Λάρισα, για να επιστρέψει ξανά στον ΟΦΗ. Ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ19 και Κ21.


«Μανόλη Μονιάκη, καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου, στον ΟΦΗ μας!», κλείνει την ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Σχόλια