default-image

"Ό,τι χρειαστεί θα το έχει ο Χιμένεθ"

Ποδόσφαιρο
"Ό,τι χρειαστεί θα το έχει ο Χιμένεθ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τα πρώτα δύο φιλικά της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχουν βάλει επί τάπητος όλα τα δεδομένα και είναι πιθανό πέρα από επιθετικό οι «κιτρινόμαυροι» να ενισχυθούν σε άλλες θέσεις.

 

Εν πρώτοις, υπάρχει σκέψη αντί για περιφερειακός επιθετικός να αποκτηθεί σέντερ φορ περιοχής, μιας και ο Μάρκο Λιβάγια έχει δείξει ικανός να παίξει και έξω από το «κουτί». Επίσης, πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης σε άμυνα, χαφ και εξτρέμ, αν και ακόμη δεν υπάρχει καμία απόφαση. Το μόνο βέβαιο είναι πως η διοίκηση της ΠΑΕ έχει διαμηνύσει στον Μανόλο Χιμένεθ ότι θα έχει ό,τι χρειαστεί.

 

Στο μεταξύ, ο Ισπανός προπονητής υποδέχτηκε με ανακούφιση τα νέα πως ο Όγκνιεν Βράνιες έχει μία απλή κάκωση κι όχι κάταγμα στο μετατάρσιο. Έτσι ο Βόσνιος στόπερ δεν χάνει τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας και υπολογίζεται πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι πανέτοιμος.

 

Αντίθετα, σήμερα ή αύριο θα γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασης του Αντρέ Σιμόες, καθώς θα πρέπει να περάσουν περίπου 48 ώρες για να υπολογιστεί το μέγεθος της θλάσης.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News