Αθλητισμός

Έτοιμος για το Λονδίνο ο Στεφανουδάκης

Χωρίς τους μεταλλιούχους Παραολυμπιονίκες του Ρίο, Σάκη Κωνσταντινίδη και Σεζόν Φερνάντες, θα συμμετέχει ο ελληνικός στίβος στο 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 23 Ιουλίου.

Οι δύο αθλητές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και ο Χρήστος Καπέλλας που επίσης έμεινε εκτός αποστολής.
 


Στην αποστολή  λαμβάνει μέρος και ο Μανώλης Στεφανουδάκης με στόχο να βρεθεί και πάλι στο βάθρο μίας μεγάλης διοργάνωσης. Ο Μεσαρίτης αθλητής προέρχεται από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα όμως είναι βέβαιο ότι για μία ακόμη φορά θα επιδιώξει με τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη, να κάνει την υπέρβαση.

 
 
Την υπόλοιπη ελληνική αποστολή απαρτίζουν οι:  αθλητές Μιχάλης Σείτης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, Ανθή Λιάγκου, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Χαράλαμπος Βαρυτιμίδης, Ευστράτιος Νικολαίδης, Ιωάννης Καλαϊτζής, Βαλασία Κυριοβανάκη, Στέλλα Σμαραγδή, Ζωή Μαντούδη, Μανώλης Στεφανουδάκης, Μαρία Σταματουλά, Βούλα Κάντζα, Δήμητρα Κοροκίδα, Δημήτρης Ζησίδης, Χρήστος Κουτούλιας, Δημήτρης Σενικίδης, Άγγελος Τσιτσιπάς, Γιώργος Βαγιανόπουλος (με έξοδα της ομοσπονδίας), Ηλίας Ναλμπάτης, Κωνσταντίνος Πασσάς, Χρήστος Τσιουρής, Οδυσσέας Μουλάς, Ιάσωνας Γαντές, Λουκάς Πρωτονοτάριος, Αθανάσιος Γκαβέλας και Ιωάννης Σεβδικαλής (με δικά τους έξοδα).


 
Ομοσπονδιακοί προπονητές της ελληνικής αποστολής είναι οι Σπύρος Βασδέκης και Ελένη Ανουσάκη.

Πηγή:eaom-amea.gr

Σχόλια