default-image

Έξι μετάλλια και ένα ρεκόρ ο απολογισμός του ΟΦΗ

Σπορ
Έξι μετάλλια και ένα ρεκόρ ο απολογισμός του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλή παρουσία είχε και φέτος ο ΟΦΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου εφήβων-νεανίδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στην Κατερίνη.

Συνολικά το ηρακλειώτικο σωματείο κατέκτησε έξι μετάλλια, εκ των οποίων δύο χρυσά, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα. Η Αφροδίτη Μανιού πιστοποίησε και στην Κατερίνη ότι δεν έχει αντίπαλο στην ηλικία της κατακτώντας την 1η θέση στον ακοντισμό με βολή στα 48,22 μ., ενώ την 1η θέση πανηγύρισε και η Ζωή Μπαλαμούτη, παρότι είναι ακόμα κορασίδα, στο τριπλούν με άλμα στα 12,48 μ.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της ομάδας σκυταλοδρομίας 4x400 μ. εφήβων του ΟΦΗ (Μαυρουδής, Λοπινέ, Λίλος και Καλογεράκης), η οποία κατέκτησε τη 2η θέση με πολύ καλό χρόνο 3:23.80.

Εντυπωσιακή και η Βεατρίκη Λοπινέ, η οποία σημείωσε παγκρήτιο ρεκόρ στα 400 μ. εμπόδια νεανίδων τερματίζοντας 3η με χρόνο 63.68. Χάλκινο μετάλλιο, όμως, κατέκτησε και ο Γιώργος Καλογεράκης στα 400 μ. εμπ. με 54.19 και ο Ραφαήλ Βουτουφιανάκης στον ακοντισμό με 60,54 μ. Πολύ καλή η παρουσία και του Φραγκιαδάκη στα 200 μ., που κατέκτησε την 7η θέση με 22.85.

Στη γενική βαθμολογία, ο ΟΦΗ κατέκτησε την 6η θέση στις νεανίδες και την 8η στους έφηβους σε όλη την Ελλάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News