default-image

Θετικός ο απολογισμός του Ωρίωνα στο Πανελλήνιο κορασίδων Β'

Σπορ
Θετικός ο απολογισμός του Ωρίωνα στο Πανελλήνιο κορασίδων Β'

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για το τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης του Ωρίωνα. Στο τελευταίο φετινό ραντεβού, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Β' που πραγματοποιήθηκε στο Χαϊδάρι το τετραήμερο 6-9 Ιουλίου, το ηρακλειώτικο σωματείο είχε πολύ καλή παρουσία, με τις αθλήτριές του να προκρίνονται στους τελικούς όλων των αγωνισμάτων που συμμετείχαν.

Πιο συγκεκριμένα, στο Ομαδικό ο Ωρίωνας κατέκτησε την 7η θέση ανάμεσα σε 28 σωματεία, ενώ στο Κόμπο ήταν 8ος ανάμεσα σε 19 σωματεία. Στα παραπάνω αγωνίσματα συμμετείχαν οι αθλήτριες Ταραζά Γλυκερία, Βαγιωνάκη Μελίνα, Οικονομάκη Ροδόλφα, Σφακιανάκη Σοφία, Παρασύρη Λυδία, Καρμίρη Αγγελική, Αλεξάκη Εύα, Κεφαλογιάννη Αλίκη, Κεφαλούκου Εύη, Κοβατζή Εύα, Φανουράκη Αναστασία και Καλλέργη Στεφανία.

Από εκεί και πέρα, το ηρακλειώτικο σωματείο κατέκτησε τη 10η θέση στο Σόλο με την αθλήτρια Ταραζά Γλυκερία, η οποία είχε να συναγωνιστεί συνολικά 47 αθλήτριες. Μάλιστα, στον τελικό συμμετείχε με ηλικιακά μεγαλύτερες αθλήτριες από αυτήν.

Η ίδια αθλήτρια πήγε πολύ καλά και στις φιγούρες, όπου ήταν τρίτη στην ηλικιακή κατηγορία της, συγκεντρώνοντας 64,8532 βαθμούς και 18η στη γενική κατάταξη, έναντι 265 αθλητριών που συμμετείχαν.

Η Γλυκερία Ταραζά αγωνίστηκε και στο ντουέτο με τη συναθλήτριά της Μελίνα Βαγιωνάκη. Τα δύο κορίτσια κατέκτησαν τη 13η θέση, ανάμεσα σε 41 ζευγάρια που πήραν μέρος. Στο ίδιο αγώνισμα αγωνίστηκαν και οι αθλήτριες Παρασύρη Λυδία και Κεφαλούκου Εύη, οι οποίες κατέλαβαν την 22η θέση, αλλά και οι Σφακιανάκη Σοφία με την Οικονομάκη Ροδόλφα, που ήταν 25ες.

Στους αγώνες πήραν μέρος συνολικά 25 σωματεία, αριθμός ρεκόρ, και ο Ωρίωνας κατέκτησε την 7η θέση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι μικρότερες αθλήτριες του ηρακλειώτικου σωματείου Ρυσσάκη Νεφέλη, Νικολουδάκη Πελαγία και Φανουράκη Ελένη κατέκτησαν τη 14η θέση στην αγωνιστική τετράδα, έναντι 39 προγραμμάτων που αγωνίστηκαν.

Η διοίκηση του Ωρίωνα συγχαίρει τις αθλήτριες της ομάδας για την επιτυχία τους αυτή, όπως και τις προπονήτριές τους Ασκοξυλάκη Ελεάννα, Αγγελίδου Κλεοπάτρα και Στάικου Μαρία, που μέσα σ' αυτήν τη χρονιά σημείωσαν τεράστια πρόοδο και σπουδαίες επιτυχίες, πετυχαίνοντας στο έπακρο όλους τους στόχους του συλλόγου. Τέλος, εύχεται καλή συνέχεια στις αθλήτριες Γιαλαμά Κρύστη και Σφακιανάκη Μαρία, οι οποίες μετέχουν στο καμπ της Εθνικής μας ομάδας, η οποία προετοιμάζεται για το Μεσογειακό Κύπελλο. Μαζί του έμειναν στην Αθήνα και οι προπονήτριες Ασκοξυλάκη και Αγγελίδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News