default-image

Όλη η Κρήτη υπέρ Τζώρτζογλου!

Ποδόσφαιρο
Όλη η Κρήτη υπέρ Τζώρτζογλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σπίθα της υποψηφιότητας Τζώρτζογλου είχε ανάψει πριν δύο περίπου μήνες στο Τυμπάκι, εκεί όπου είχαν συναντηθεί οι τέσσερις Ενώσεις της Κρήτης. Στο περιθώριο της διοργάνωσης έγιναν πολλές συζητήσεις μεταξύ των προέδρων και μάλιστα είχαν υπάρξει και δημόσιες τοποθετήσεις υπέρ του προέδρου της ΕΠΣΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ>>: Τζώρτζογλου για πρόεδρος ΕΠΟ

Οι μέρες που ακολούθησαν ουσιαστικά έβαζαν όλο και πιο πολύ στο μυαλό του Ν. Τζώρτζογλου το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο. Η πρώτη δημόσια τοποθέτησή του ωστόσο έγινε στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 30 Ιουνίου, κάνοντας τότε λόγο για τις εκλογές της ΕΠΟ και τον αντίπαλο που θα έχει ο Βαγγέλης Γραμμένος. Οι σκέψεις Τζώρτζογλου παρέμειναν ωστόσο… σκέψεις αλλά πλέον, όπως αποκάλυψε και χθες η εφημερίδα «Νέα Κρήτη», μπαίνει σε φάση υλοποίησης η κάθοδος στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Ν.Κ.» προκάλεσε πανελλήνια αίσθηση και το αναπαρήγαγαν κορυφαία sites στην Ελλάδα, δείγμα του πόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει η απόφαση που ετοιμάζεται να λάβει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ. Μάλιστα, χθες επικοινώνησαν μαζί του δεκάδες δημοσιογράφοι, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει ότι είναι μέσα στις σκέψεις του η ΕΠΟ αλλά να είναι κατηγορηματικός ότι δεν έχει πάρει ακόμα οριστικές αποφάσεις.

Το κλίμα στην Κρήτη

Η «Νέα Κρήτη» επικοινώνησε χθες με τους παράγοντες των Ενώσεων της Κρήτης σχετικά με τις προθέσεις Τζώρτζογλου για την ΕΠΟ και επιβεβαιώθηκε ότι στο νησί υπάρχει ένα ισχυρότατο ρεύμα υπέρ του προέδρου της ΕΠΣΗ. Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί είδηση, αφού όλοι είχαν τοποθετηθεί δημόσια πριν δύο μήνες στο Τυμπάκι.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου, Σύλλας Λουτσέτης, μας είπε: «Ο Τζώρτζογλου θα πρέπει να βγει μπροστά, ανεξάρτητα ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Η φωνή του έχει δυναμική και μπορεί να αλλάξει πολλά στο ποδόσφαιρο. Τον στηρίζω ανοιχτά και δημόσια, όπως πιστεύω και όλη η Κρήτη κι εύχομαι τελικά να κάνει πράξη τις σκέψεις του και να είναι υποψήφιος στις εκλογές», ενώ και ο αναπληρωτής πρόεδρος, Μιχάλης Παπαγεωργίου δηλώνει δυναμικά υπέρ Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου, Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, αποθέωσε τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ: «Είναι τιμή μας και καμάρι μας που ένας κρητικός παράγοντας, όπως ο Νίκος Τζώρτζογλου θέλει να κατέβει στην ΕΠΟ. Όχι μόνο θα τον στηρίξουμε αλλά από το Ρέθυμνο θα του κάνουμε και αγώνα υπέρ της υποψηφιότητάς του».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Στέλιου Βαρουξάκη, του οποίου η ομάδα ηγείται στην ΕΠΣ Χανίων: «Με μεγάλη χαρά θα υποδεχτούμε την υποψηφιότητά Τζώρτζογλου στην ΕΠΟ. Πέρα από το ότι είναι φίλος μου, είναι και ένας άξιος παράγοντας! Τον προτρέπω να κατέβει κι εμείς θα τον στηρίξουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News