default-image

Κάλεσμα των Snakes ενόψει ΟΦΗ-Νηρέα Γέρακα

Σπορ
Κάλεσμα των Snakes ενόψει ΟΦΗ-Νηρέα Γέρακα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα στα μέλη του κάνουν οι "Snakes 4 Heraklion Club" ενόψει του κρίσιμου δεύτερου ημιτελικού των πλέι οφ της Α2 υδατοσφαίρισης των ανδρών ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Νηρέα Γέρακα που είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Τετάρτη (12/7, 18:00) στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να έχει ελπίδες για την άνοδο στην Α1 κατηγορία και ο κόσμος της ομάδας θα φροντίσει να βοηθήσει όσο μπορεί με τη φωνή του.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρει:

«Σα Σύνδεσμος Οργανωμένων οπαδών "Snakes 4 Heraklion Club", καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας, οργανωμένους και μη, να δώσουν βροντερό παρών την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 18.00 το απόγευμα, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και με την φωνή μας να δώσουμε την ώθηση στην ομάδα πόλο στη μάχη που δίνει διεκδικώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος, την άνοδο της στην Α1 κατηγορία. Έχουμε αποδείξει ότι σε δύσκολα και πέτρινα χρόνια που διανύει το σωματείο ΕΜΕΙΣ ποτέ δε λυγίσαμε, ποτέ δεν ξενερώσαμε αλλά πάντα τραγουδούσαμε και θα συνεχίσουμε πάντα να τραγουδάμε γι' αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΕΑ ανεξαρτήτως αθλήματος. Την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 18.00 το ραντεβού λοιπόν δίνεται στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Υ.Γ. Πέτρινα τα χρόνια που κυλάνε, δεν ξενερώσαμε σου τραγουδάμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News