Αθλητισμός

Αμυντικός της Χρονιάς ο Καλάθης!

Ο Νικ Καλάθης αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στη Stoiximan.gr Basket League, διατηρώντας τα σκήπτρα που είχε κατακτήσει πριν από ένα χρόνο.

Το Δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

"Για δεύτερη συνεχή αγωνιστική χρονιά ο Νικ Καλάθης αναδεικνύεται Καλύτερος Αμυντικός της Stoiximan.gr Basket League.Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods είχε αναδειχθεί και την περασμένη σεζόν Καλύτερος Αμυντικός με την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από τρία χρόνια απουσίας.

Ο 28χρονος γκαρντ ήταν πρώτος σε δύο ψηφοφορίες για τον Καλύτερο Αμυντικό της Stoiximan.gr Basket League για την σεζόν 2016-17. Σε εκείνη των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με 17 ψήφους έναντι 14 του Κώστα Παπανικολάου του Ολυμπιακού και του κοινού με ποσοστό 19.61% (269 ψήφους) έναντι 10.42% (143) που συγκέντρωσε ο δεύτερος Βαγγέλης Μάντζαρης των "ερυθρόλευκων".

Στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των 14 ΚΑΕ ο Καλάθης ήταν δεύτερος σε προτιμήσεις με 7 με τον Παπανικολάου να είναι πρώτος με 8.

Για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Superfoods η ανάδειξη του σε Καλύτερο Αμυντικό ήταν η τρίτη προσωπική για την Stoiximan.gr Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 ύστερα από εκείνες του Πολυτιμότερου Παίκτη και του μέλους της Καλύτερης Πεντάδας".

Πηγή : sport24.gr

Σχόλια