default-image

Η επίσκεψη της εθνικής νέων στον Δήμο Χανίων (pics)

Μπάσκετ
Η επίσκεψη της εθνικής νέων στον Δήμο Χανίων (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο δημαρχείο Χανίων βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νέων, στα πλαίσια της ξενάγησης της ομάδας στην πόλη, η οποία θα φιλοξενήσει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων.

Σε ένα ευχάριστο κλίμα, οι νεαροί παίκτες της Εθνικής μας, γνώρισαν τον δήμαρχο Χανίων, κ. Τάσο Βάμβουκα αλλά και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, οι οποίοι θέλησαν να συγχαρούν του παίκτες για την μέχρι σήμερα προσπάθειά τους, αλλά και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία εν' όψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

 «Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεστε στην πόλη μας. Είμαστε περήφανοι που υποδεχόμαστε το αύριο του Ελληνικού μπάσκετ. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλούμε τους συμπολίτες μας να βρεθούν δίπλα στις προσπάθειές σας». Τα λόγια του Δημάρχου κατά την διάρκεια της συνάντησης του με την Ελληνική αποστολή.

Στο τέλος της συνάντησης οι δύο πλευρές αντάλλαξαν δώρα μεταξύ τους, με τον Δήμαρχο να μοιράζει αναμνηστικά δώρα για όλους τους παίκτες. Ενώ οι παίκτες δώρισαν στον κ. Βάμβουκα το λάβαρο της Ομοσπονδίας, με τις υπογραφές όλων των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News