default-image

Σούπερ θέαμα και στο Αντίρριο, έπεται ο Άγιος Νικόλαος

Σπορ
Σούπερ θέαμα και στο Αντίρριο, έπεται ο Άγιος Νικόλαος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley που φιλοξενήθηκε στην παραλία Αντιρρίου.

Και αυτή τη φορά το θέαμα ήταν εντυπωσιακό από τους συμμετέχοντες και θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε μέσα από τους δέκτες της ΚΡΗΤΗ TV τις επόμενες ημέρες.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι Παπαδημητρίου / Νιώπας κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και έφτασαν τις δύο επιτυχίες (ήταν «χρυσοί» και στις Σπέτσες), συν μια 2η θέση (στο Ξυλόκαστρο).

Στον τελικό που έγινε το βράδυ της Κυριακής στην παραλία Αντιρρίου, το δίδυμο από τη Θεσσαλονίκη επικράτησε των Καπίρη / Βολουδάκη με 2-0 σετ (21-17, 22-20), με τους ηττημένους να έχουν από την πλευρά τους την καλύτερη εφετινή τους θέση μετά την 5η στις Σπέτσες και την 9η στο Ξυλόκαστρο.

Στο πρώτο σετ οι Παπαδημητρίου / Νιώπας είχαν σταθερό προβάδισμα και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν. Στο δεύτερο ωστόσο, ήταν συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο, αλλά στο κρίσιμο σημείο περιόρισαν τα λάθη, ανέτρεψαν το σκορ και πανηγύρισαν μαζί με τους πολλούς θεατές που γέμισαν την παραλία.

Στις γυναίκες, οι Μαναβή / Σπηλιωτοπούλου πήραν το χρυσό μετάλλιο! Απέναντι στις Κωνσταντίνου / Αγγελοπούλου που είχαν κυριαρχήσει σε Σπέτσες και Ξυλόκαστρο, αυτή τη φορά στο Αντίρριο οι Μαναβή / Σπηλιωτοπούλου ήταν καλύτερες και κέρδισαν τον τελικό με 2-0 σετ (21-17, 26-24).

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε τελικό για τρίτη σερί φορά σε τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley (2-1 οι νίκες για τις Κύπριες) και πλέον δίνουν ραντεβού στα τελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης στις 29-30 Ιουλίου.

Στο πρώτο σετ του χθεσινού τελικού, που έγινε παρουσία εκατοντάδων θεατών (ανάμεσά τους η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του beach volley, Βάσω Καραντάσιου), οι Μαναβή / Σπηλιωτοπούλου πίεσαν με το σερβίς τους και έφτασαν στο 21-17. Στο δεύτερο σετ βρέθηκαν να χάνουν με 5 πόντους, αλλά δεν τα παράτησαν και αφού αντέδρασαν στα σετ πόιντ των Κωνσταντίνου / Αγγελοπούλου, έφτασαν στην τελική επικράτηση με 26-24 για το 2-0, το οποίο πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News