default-image

Η Στεφανίδη συνέχισε το αήττητο σερί...4,81 μ. στο Λονδίνο

Σπορ
Η Στεφανίδη συνέχισε το αήττητο σερί...4,81 μ. στο Λονδίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόχα, Ρώμη και τώρα Λονδίνο για την Κατερίνα, που παραμένει αήττητη στα Diamond League, αλλά και στη σεζόν και μετρά μόλις μία ήττα (Κλερμόν Φεράν) μέσα στο 2017. 

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο αγωνίστηκε σήμερα στο επετειακό Diamond League στο Λονδίνο και όπως αναμενόταν έκανε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση και τελείωσε στην πρώτη θέση τον αγώνα της. Η 27χρονη άλτρια, αφού άρχισε τις προσπάθειές της από τα 4.65μ, που πέρασε με την 1η προσπάθεια, συνέχισε στα 4.73μ (με την 2η) και στα 4.81μ (με την 1η), ενώ ακολούθως τοποθέτησε τον πήχη στα 4.91μ, χωρίς όμως επιτυχία. Παρ'όλα αυτά η Ελληνίδα έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, που είναι ο μεγάλος της στόχος στη σεζόν. Δεύτερη με 4,73 μ. και ρεκόρ σεζόν ήταν η Νικόλ Μπούχλερ και τρίτη η Σουηδέζα Μιχαέλ Μέιγερ. Στα 4,65 μ. έμεινε και η Σάντι Μόρις, ενώ ακόμη χαμηλότερα, στα 4,55 μ. η Γιαρισλει Σίλβα.

Πλέον η Κατερίνα έχει 24 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση στη συνολική βαθμολογία, πίσω από την Σίλβα (29 β.).

Φέτος η Στεφανίδη δεν έχει χάσει μέσα στη σεζόν στους αγώνες που έχει πάρει μέρος, αφού έχει κερδίσει και στις τρεις συμμετοχές της στο Diamond League (Ντόχα, Ρώμη, Λονδίνο), ενώ ήταν νικήτρια και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων της Λιλ. Έχει επίσης πάρει τη νίκη τόσο στο μίτινγκ της Φιλοθέης (Γκαλά Γυναικών), όσο και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας.

Στη Λουκέρνη ο Δουβαλίδης

Τον τελευταίο του αγώνα πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, θα κάνει την Τρίτη στο μίτινγκ, που θα γίνει στη Λουρκένη, ο Κώστας Δουβαλίδης.

Ο πρωταθλητής μας προέρχεται από σταθερές εμφανίσεις στη σεζόν, με καλύτερη όλων, αυτή της Λιλ, όπου πέτυχε 13.42 στα 110 μ. εμπ. και έπιασε το όριο για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Ο Πρωταθλητής μας θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της διοργάνωσης του Αυγούστου.

Πηγή: segas.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News