default-image

Πρώτη μάχη για την άνοδο στην Α1 για ΟΦΗ και ΝΟΧ

Σπορ
Πρώτη μάχη για την άνοδο στην Α1 για ΟΦΗ και ΝΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της έως τώρα ιστορίας της βρίσκεται η ομάδα πόλο ανδρών του ΟΦΗ, η οποία μπαίνει στη μάχη των πλέι οφ με στόχο την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία υδατοσφαίρισης.

Η ηρακλειώτικη ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα Κυριακή, στις 18:00, το Νηρέα Γέρακα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο του Γέρακα. Η ομάδα που θα πετύχει δύο νίκες επί της αντιπάλου της θα πάρει το εισιτήριο ανόδου, σύμφωνα με τη φετινή προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2.

Ο ΟΦΗ θέλει να αιφνιδιάσει την αθηναϊκή ομάδα και να κάνει το βήμα ανόδου, επιστρέφοντας την ερχόμενη Τετάρτη στην έδρα της για να τελειώσει τη σειρά. Σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, αυτό θα γίνει στην Αθήνα το επόμενο Σάββατο.

Άνοδο, όμως, διεκδικεί άλλη μια κρητική ομάδα και συγκεκριμένα ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, ο οποίος με τη σειρά του αντιμετωπίζει την ίδια μέρα, στις 18:30, τον Απόλλωνα Σμύρνης στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Και οι Χανιώτες μπαίνουν στη μάχη με μειονέκτημα έδρας, κάτι που σημαίνει ότι κι εκείνοι χρειάζονται διπλό για να διεκδικήσουν την άνοδο.

Για τις θέσεις 5-6, η Ηλιούπολη θα αναμετρηθεί με το Ν.Ο. Χαλκίδας στις 18:00 και για τις θέσεις 7-8 και στις 20:30 η Α.Ε. Χαϊδαρίου με τον Ηλυσιακό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News