default-image

Κατέρρευσε παίκτης του Άγιαξ στο γήπεδο

Ποδόσφαιρο
Κατέρρευσε παίκτης του Άγιαξ στο γήπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αμπντελχάκ Νουρί του Άγιαξ κατέρρευσε στο γήπεδο κατά την διάρκεια του φιλικού προετοιμασίας με τη Βέρντερ Βρέμης. Σοβαρή η κατάσταση του 20άχρονου (video).

Άσχημα νέα απ'την Αυστρία, καθώς ο 20άχρονος Ολλανδο-Μαροκινός μέσος του Άγιαξ, Αμπντελχάκ Νουρί, κατέρρευσε κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα προετοιμασίας με τη Βέρντερ Βρέμης.

Στο 72ό λεπτό της αναμέτρησης ο νεαρός έκατσε σιγά-σιγά στο έδαφος δεν έχασε άμεσα τις αισθήσεις του, αλλά η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, το ασθενοφόρο είχε έρθει εξ αρχής δίπλα του, ενώ άνθρωποι του γηπέδου κρατούσαν πετσέτες δημιουργώντας έναν κύκλο γύρο του, έτσι ώστε να μην βλέπουν οι υπόλοιποι την διαδικασία των πρώτων βοηθειών.

Ο Άγιαξ μεταφέρει πως η κατάστασή του είναι σοβαρή και λίγα λεπτά αργότερα ένα ελικόπτερο προσγειώθηκε στο γήπεδο να τον μεταφέρει το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον ολλανδικό σύλλογο είχε καρδιακή αρρυθμία, με τον "Αίαντα" αναφέρει πως η κατάστασή του είναι σταθερή.

Οι Ολλανδοί, πάντως, ενημέρωσαν ότι η κατάσταση του παίκτη είναι σταθερή,

Συγκεκριμένα, μέσω Twitter, ο Άγιαξ τόνισε ότι η έντονη δυσφορία του παίκτη προήλθε από καρδιακή αρρυθμία και συμπληρώνει ότι πλέον η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, επιβεβαιώνοντας ότι έχει ήδη μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News