default-image

Αναχωρεί για το Λονδίνο την Τετάρτη ο Στεφανουδάκης

Σπορ
Αναχωρεί για το Λονδίνο την Τετάρτη ο Στεφανουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Μανώλης Στεφανουδάκης, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στίβου ΑμεΑ, που διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο.

Ο Μεσαρίτης παραολυμπιονίκης θα αναχωρήσει για την Αγγλία την Τετάρτη 12/7, με στόχο να βρεθεί και πάλι στο βάθρο. Όπως τονίζει ο ίδιος, «διανύουμε μια αθλητική χρονιά, η οποία έρχεται μετά τη μεγάλη επιτυχία στην Παραολυμπιάδα του Ρίο και το χρυσό μετάλλιο. Μια χρονιά στην οποία δεν είχαμε πολλές συμμετοχές σε διεθνή meeting. Συμμετείχαμε στους αγώνες στο Ντουμπάι, στην Τυνησία, στην Ιταλία, στην ημερίδα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ στην Αθήνα.

Σε όλες τις παραπάνω διοργανώσεις κάναμε δυναμική εμφάνιση, ωστόσο είχαμε την ατυχία ενός τραυματισμού, που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Με το προπονητικό μου team κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να ξεπεράσουμε τον τραυματισμό μου και να έχουμε μια δυναμική παρουσία και στο Παγκόσμιο.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμένα η παρουσία του προπονητή μου Ιπποκράτη Σκαντζάκη σε αυτό το σημαντικό αθλητικό ταξίδι. Μάλιστα, θα είμαστε για πρώτη φορά μαζί σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μετά από εφτά χρόνια συνεργασίας. Για μια ακόμη φορά, υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και στην παρούσα μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά, το μεγάλο μου χορηγό "Μινέττα Ασφάλειαι", τα μέλη των εταιρειών "Καράτζης Α.Ε.", "Πλαστικά Κρήτης", Minoan Lines, "Ζαρός Α.Ε.", ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, Interclinic, G&G, "Πετρογκάζ Α.Ε.", "Ζοέτις Ελλάς Α.Ε." και "Δερβός-Δημητρακόπουλος Α.Ε.", που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της ΕΟΑΜ ΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News