default-image

Ανίκητος ο Ναδάλ, πέρασε εύκολα στον γ' γύρο

Σπορ
Ανίκητος ο Ναδάλ, πέρασε εύκολα στον γ' γύρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επέλαση του Ράφα Ναδάλ προς την κατάκτηση του... νταμπλ (σ.σ. Wimbledon και Roland Garros) συνεχίζεται με τον Ισπανό άσο να μη συναντά αντίσταση από τον Κάρεν Κατσάνοφ στον τρίτο γύρο του λονδρέζικου τουρνουά και να παίρνει πανηγυρική πρόκριση για τους «16». Ο 31χρονος.

Ο Ισπανός, ο οποίος πρόσφατα πανηγύρισε τον δέκατο τίτλο του στο Roland Garros, συνέχισε το ρεκόρ νικών που ξεκίνησε από την αρχή του Roland Garros και νίκησε με 6-1, 6-4, 7-6 (3) τον Ρώσο. Έτσι μετά την κυριαρχία του στα χωμάτινα κορτ έχει βάλει πλώρη να αποδείξει την αξία του και στο χορτάρι.

Ο Ράφα Ναδάλ νίκησε άνετα και τον Ντόναλντ Γιανγκ στο β΄ γύρο του Wimbledon, και μετά και τη χθεσινή του νίκη δείχνει πως πατά στέρεα και στο χορτάρι, μετά το χώμα, ύστερα από καιρό.  

Ο κάτοχος 15 τίτλων Grand Slam έχει εκπλήξει τους πάντες με τα στοιχεία που έχει προσθέσει στο παιχνίδι του, σημάδι ότι δούλεψε πολύ σκληρά για να επανέλθει στο γνωστό επίπεδό του. Μετά την ήττα από τον Ντομινίκ Τιμ, στη Ρώμη, ο Ναδάλ τρέχει σερί 30-0 σετ!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News