default-image

Στη μάχη για την Α1 πόλο ΟΦΗ και ΝΟΧανίων

Αθλητισμός
Στη μάχη για την Α1 πόλο ΟΦΗ και ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο πολύ μεγάλες μάχες για την άνοδο στην Α1 αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Κυριακή (9/7), στους πρώτους «ημιτελικούς - τελικούς» του πρωταθλήματος της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται στο κολυμβητήριο του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό, τον ΝΟ Χανίων, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς που κρίνεται στις δύο νίκες. Ο Απόλλων είναι αήττητος τη φετινή χρονιά και μάλιστα έχει πετύχει δύο νίκες απέναντι στον αντίπαλό του. Μάλιστα, από την αρχή της σεζόν προβάλει ως το απόλυτο φαβορί. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεγράψει τον ΝΟ Χανίων, αφού διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες έμπειρους που έχουν αγωνιστεί σε Εθνικές ομάδες, αλλά και νεαρότερους που έχουν μεγάλο ταλέντο. Άλλωστε, τα Χανιά είναι μια πόλη που παραδοσιακά στηρίζει το άθλημα, τροφοδοτώντας το με υψηλής ποιότητας παίκτες.

Από το άλλο ζευγάρι, το μόνο σίγουρο είναι πως θα προκύψει μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 Ανδρών. Νηρέας Γέρακα και ΟΦΗ δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στην κορυφαία κατηγορία της ανδρικής υδατοσφαίρισης και θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν για πρώτη φορά από τη σεζόν 2017-18. Το πλεονέκτημα της έδρας καθιστά ως φαβορί τον Νηρέα Γέρακα, όμως ο ΟΦΗ έχει αποδείξει πως δύσκολα χάνει τη φετινή σεζόν. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι μία από τις δύο ομάδες που έχουν καταφέρει να μη χάσουν από τον Απόλλωνα (ισοπαλία 6-6, η άλλη είναι ο Ηλυσιακός).

Κυριακή 9/7

18:00 Νηρέας Γέρακα - ΟΦΗ

Κολυμβητήριο Γέρακα

Διαιτητές: Μπιράκης, Μπουδραμής

18:30 Απόλλων Σμύρνης - ΝΟ Χανίων

Κολυμβητήριο ΝΟ Βουλιαγμένης, Λαιμός

Διαιτητές: Σταυρίδης, Βόσικας

Πηγή: pisina.net

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News