default-image

Πολλαπλές επιτυχίες για τους αθλητές του ΠΟΗ Κάστρο

Σπορ
Πολλαπλές επιτυχίες για τους αθλητές του ΠΟΗ Κάστρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι αθλητές του ΠΟΗ Κάστρο που συμμετείχαν πρόσφατα σε τέσσερις διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, σημειώνοντας νέες επιτυχίες.

Συγκεκριμένα οι ποδηλάτες της ομάδας του Ηρακλείου έλαβαν μέρος  στον αγώνα πίστας που έγινε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας κάτω από συνθήκες καύσωνα καθώς την παραμονή του αγώνα είχαν κλαπεί οι χάλκινοι σωλήνες του κλιματισμού του χώρου της πίστας ! Επίσης πήραν μέρος στο grand prix -βαλκανιάδα  πίστας  με τους αθλητές Σωτήρη Μπρέτα, Ηλιάδη Γιάννη και Μαραβελάκη Γιάννη.  

Ο Σωτήρης Μπρέτας θριάμβευσε  και στα δύο αγωνίσματα που έτρεξε . Στο σπριντ 200 και στο Κέιριν  και μάλιστα τραυματισμένος στον αστράγαλο λόγω πτώσης στον ημιτελικό των 200 μέτρων . Ο πρωταθλητής του ΠΟΗ Κάστρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο της Βαλκανιάδας  και στα δύο αθλήματα ενώ στην βαθμολόγηση ως  grand prix πήρε την 2η θέση, χάνοντας από τον παγκόσμιο πρωταθλητή, τον Γερμανό …Waechter Tobias όντας τραυματισμένος .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  Γιάννης Ηλιάδης ξεκίνησε  φέτος την πίστα με πολύ διάθεση και κατέκτησε στο αγώνισμα των πόντων ( 30 χλμ  120 γύροι ,12 σπριντ )την 6η θέση , στο αγώνισμα Elimination  την 8η θέση και στο αγώνισμα Scratch την 11η θέση .

Ο Γιάννης Μαραβελακης επέστρεψε έπειτα από απουσία 2 ετών από τα αγωνίσματα της πίστας. Τρέχοντας τα τρία αγωνίσματα του Omnium κατέκτησε την 9η θέση .

Μεγάλη  ήταν πάντως η συγκομιδή βαθμών  για τον ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ  από αυτούς τους αγώνες πίστας.

Στην Ιταλία ο Μπρέτας

Χθες   ο Σωτήρης Μπρέτας, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Δημήτρη Χίο  αναχώρησαν  για την Ιταλία  (δωρεάν μεταφορά από τις Μινωικές γραμμές ) με προορισμό την Fiorenzuola  προκειμένου  να τρέξει στο  φημισμένο  grand  prix τα δύο γνωστά  αγωνίσματα πίστας , το 200αρι και Κέιριν . Οι συμμετοχές  σε αυτόν τον αγώνα έφτασαν τις 360 !

Στο Βελιγράδι οι Παίδες

Σε αγώνα ταλέντων που έγινε στο Βελιγράδι συμμετείχαν οι παίδες αθλητές του ΠΟΗ Κάστρο :  Βαγγέλης Παπαδάκης , Άγγελος Σαρρής, Κώστας  Φασουλάκης  και Νίκος  Φασουλάκης,  με συνοδό τον Στέλιο Κεφαλάκη.   Οι μικροί ποδηλάτες συναγωνίστηκαν ένα διήμερο, 136 αθλητές αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες. Την πρώτη μέρα των αγώνων ο Σαρρής Άγγελος  κατέλαβε την 6η θέση  ενώ  τα υπόλοιπα παιδιά βρέθηκαν στην μέση περίπου του συνόλου .

Την δεύτερη μέρα τερμάτισαν στην μέση του συνόλου, σε ένα αγώνα με πολλά οργανωτικά προβλήματα .Αυτή ήταν η πρώτη έξοδος των αθλητών του Κάστρο στο εξωτερικό , γεγονός που θεωρείται επιτυχία. Με την εμπειρία αυτή θα τρέξουν την ερχόμενη Κυριακή ,στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Αθήνα.

Πανελλήνιο ΒΜΧ στις Μελέσσες

Τι κι αν στον ΠΟΗ Κάστρο δεν καλλιεργούν το άθλημα του ΒΜΧ; Στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν στα σχέδια τους στην προώθηση του συγκεκριμένου αγωνίσματος και μάλιστα έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΒΜΧ, που έγινε στην πίστα των Μελεσσών, στις εγκαταστάσεις του Minoan Camp. O Στέλιςο Καραγιάννης έλαβε την 3η θέση και ο Μάνος Σαζαλτζόπουλος την 4η στην κατηγορία των εφήβων. Οι συγκεκριμένοι αθλητές θα βρεθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου στην Αθήνα.

Διασυλλογικοί αγώνες σιρκουί

Στην περιοχή Χώνος Μυλοπόταμου, με διοργανωτή τον ΠΟΗ Κάστρο και την πολύτιμη στήριξη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου έγιναν αγώνες σιρκουί στους οποίους συμμετείχαν αθλητές απ΄ όλα σχεδόν τα σωματεία της Κρήτης.

Η ομάδα του Ηρακλείου εκπροσωπήθηκε από  αρκετούς  μικρούς αθλητές-τριες  οι οποίοι κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις :

Μίνι μικρά αγόρια: 1ος Ασπετάκης Γιώργος (Κάστρο), 3ος Σφακιανάκης Γιώργος ( Κάστρο), 4ος Αναστασάκης Μάνος (Κάστρο)

Παμπαίδες:2ος Μιχάλης Σαζαλτζόπουλος (Κάστρο)

Στον αγώνα έτρεξε και ο Γιάννης Ηλιάδης, στην κατηγορία ανδρών  καταλαμβάνοντας την 1η θέση , παρότι  μόλις είχε επιστρέψει από το Βαλκανικό πρωτάθλημα πίστας .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News